New Design Simplicity Style Custom Logo Travel Toiletry Cosmetic Bag With Handle

Share on:


Price:RUB 157.46
Price in USD:Details

Quantity:


Product Overview

Description

Rivta

CBC080-1.jpg

CBR172_02.jpg

CBC080-2.jpg

CBC080-3.jpg

CBC080-4.jpg

Product Name Cotton Cosmetic Bag OEM Service
Material Recycled Cotton Customized
Certification BSCI As Per Customer's Request
Feature Eco-friendly,Recycled Customized
Usage Travel ,Cosmetics Customized
Logo Processing Printing,Metal Plate LOGO,Debossing,Embossing,Embroidery, etc Customized
Packing 56*42*45/180pcs Customized
MOQ 500pieces 500 pieces
Productivity 100000 pcs per month 100000 pcs per month
Trade Terms EXW or FOB As Per Customer's Request
Sample Lead Time 1-7 Working Days after Payment Received 5-7 Working Days after Payment Received
Sample Policy To be negotiated To be negotiated
Production Lead Time 15 Working Days after Payment Received 25-30 Working Days after Payment Received
Payment Terms To be negotiated To be negotiated
Transportation DHL,TNT,FEDEX,UPS, etc. As Per Customer's Request
Port Shenzhen Yantian or Shekou As Per Customer's Request

CBR172_10.jpg

Q1:May I have a sample?Can it be free? How soon can I get it?

Answer: Yes, you can. Sample charge is needed but refundable after formal order placed. Sample lead time is 3-10 days depending on different styles.

 

Q2:Can I make my logo on the sample?

Answer: Yes, you can.

 

Q3:Can I change the sample’s color,size or logo?

Answer: Yes, you can. Customization is acceptable.

 

Q4:What is the moq?

Answer: MOQ is from 100pcs to 500pcs depending on different styles.

 

Q5: How long I can get the products?

Answer:Delivery time would be 7 to 45 days after sample approved depending on different styles.

 

Q6:What is the package for products?

Answer: Normally 1pc in one polybag, and proper quantity in one export carton.

        Custom package is acceptable.

 

Q7: Are you a manufacturer or trading company?

Answer: We are a manufacturer with more than 20 years experience.

 

Q8:What is the shipping ways?

Answer: Shipping ways could be by air,by sea according to your requirementYour order would be packed and shipped safely by our professional freight forwarder or your own freight forwarder.

0.0116 s.