Portable Save Space Foldable 8 Set Luggage with Toiletry Bag Suitcase Set Waterproof Travel Luggage Organizer Storage Bag

Share on:


Price:$5.79 - $7.10
Price in USD:Details

Quantity:


Product Overview

Description

















Item No
HC-HZ21-009
Description
Portable Save Space Foldable 8 Set Luggage with Toiletry Bag Suitcase Set Waterproof Travel Luggage Organizer Storage Bag
Brand name
Redferns
Size
As shown
Material
Oxford
Logo
customizable
Available colors
As shown (customizable)
Feature
Multifunctional, made of high quality and water resistant fabic. You can use it as gym, sports bag, travel bag,Outdoors, overnight on weekends etc.
Customized
Yes
Sample time
3-5days and complicated bags for 5-7days
Delivery time
20-25days and depending on your order quantity
Payment term
T/T,Western Union,Paypal etc
Packing
1pcs/poly bag or your request




























Q1:May I have a sample?Can be free? How soon I can get it?
Answer: Yes you can have a sample. It is not free, you should pay it.But we can return it when you place order. It will take 3 to10days to get it depend on different styles.
Q2:Can I make my logo on the sample?
Answer: Yes you can.
Q3:Can I change the sample’s color,size or logo?
Answer: Yes you can do it,we can make oem products according to customers’ requirement.
Q4:What is the moq?
Answer: The moq is from 100 pcs to 500pcs depends on different styles.
Q5: How long I can get the products?
Answer:The delivery time will be 7 to 45days depends on different styles.
Q6:What is the package for products?
Answer: Normally 1pc in one polybag,and 20-50pcs in one export carton.
Q7: Are you a manufacturer or trading company?
Answer: We a bag manufacturer for 10years.
Q8:What is the shipping ways?
Answer: The shipping way can be by air,by sea. We can help to arrange the shipping or contact with your shipping agent.You should pay the shipping charge.
Q9: Can you give me a discount?
Answer: Of course, if your order quantity exceeds 500 pieces, please contact us to get the best price




0.0096 s.