Резиновый игровой коврик для карт с тканевой поверхностью и принтом на заказ

Share on:


Price:
Price in USD:Details

Quantity:


Product Overview

Description


2.jpg


HOT PROFUCTS


2_11.jpg












 


2_12.jpg


Custom printed large kids play mat:
















































Item No:


play mat

packing:



roll up with bag/pc,1pcs/ctn,or customized



Material:



rubber base+fabric surface



Ctn.size



depends on mat size.



Size:



6'*4',4'*4',3'*3',or custom size



N.W



 10-15KG



thickness:



2mm,3mm,4mm



G.W



 11-18KG



Printing



CMYK full color



Approvals



 SGS RoHs ISO9001 CE



FOB Port



Ningbo, Shanghai,


 



Delivery time



 10-20days,        depends on quantity



Payment Terms


 



 50%deposit,50% before delivery,T/T,Paypal



Shipping



 by sea/by air



 


Advantages:


1.Full color printed rubber floor mat, printed with whole mat surface.


2.fabric surface: washable materials,easy to clean,color fadeless(has test report)


3.Eco-friendly materials: Natural rubber with ROHS,CE,SGS,ISO 9001 standard.


4.High quality,materials shape well kept after rolling,can put in a bag,easy to take.


5.Size: Normal size: 1.83*1.22meter,1.22*1.22meter,0.914*0.914meter.


             Custom size: biggest width: 1.38meter,length no limited.


6.Thickness: 2mm,3mm,4mm


7.Package: customized.We have professional package for big mats.


2_13


9R7A8626 (2)9R7A8626 (5)9R7A8657 (10)9R7A8683 (2)9R7A8645 (2)9R7A8677 (4)9R7A8606 


2_02_01
Hangzhou Jukui Electronic Technology Co., Ltd is a factory mainly produce natural rubber mats.


At the very beginning we manufactured mouse pads. Step by step, our products expand to Yoga mat,


War game mat and so on.As a manufacturing company we accept OEM and ODM orders. And as a


reliable partner, the Confidentiality agreement between us will be strictly followed to protect your benefits.


Our productivity per month is 10,000pcs of Yoga mat as well as big size war game mats, we strictly


manage the factory by ISO-9001:2008 Quality System Management,which can ensure you good


quality and fast delivery time.


2_02_02


question:1 .Can you do design for us?


 


answer:We have a professional designer team to help our customer do design work.  


 


question:2.If we have our own supplier which don\\'t have export service, can you do agent for us?


answer:We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to contact us.  


 


question:3.What the regular MOQ for your product?


answer:Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more than 1000pcs.  


 


question:4.What\\'s your payment term?


answer:We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us.  


 


question:5.How does your quality control?


answer:We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we can do inspection service for you.  


 


question:6. If we dont have any shipping forwarder in China, could you do this for us?


answer:We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best shipping price, and have excellent service.  


 


question:7. How can we get the market information about the popular product?


answer:You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week.  


 


question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do?


answer:We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the mold cost to you.  


 


question:9.I never come to China before, can you be my guide in China?


answer:We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you.Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant.  


 


question:10. I cans speak Chinese or English, can you find one translator for me?


answer:You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work.  


 


 


0.011 s.