Mini Electric Oven 500W 6L Toaster oven with timer and bake

Share on:


Price:$8.50 - $9.20
Price in USD:Details

Quantity:


Product Overview

Description



Product Description


 


























Power: 500W
6L toaster oven
Heat resistant tempered glass
Toaster oven with timer and bake, broil and roaster setting
Accessory: wire rack, baking pan and removable crumb tray
Filter baskets design for easy cleaning
Indicator lamps and on/off switches

 


 




 






























































































































































common problem:  
ASK:1. What is the minimum order quantity?  
ANSWER: Usually 1*40HQ  
ASK: 2. What is the guarantee for your product  
ANSWER: We offer the entire unit for 1 year and 3 years for the main components  
We can send parts for free with any convincing evidence of any failure.  
ASK: 3. What is the delivery time?  
ANSWER: Repeat the order for 30 days within 45 days of the first order.  
ASK: 4. What is the payment terms?  
ANSHER: 1) T/T: 30 as deposit, balance before shipment 2)L/C: 100% L/c at sight  
3) Negotiable  
ASK: 5. What is the packaging of the product?  
ANSWER: Color box and master carton  
ASK: 6. Can you make our brand?  
ANSWER: We can  
ASK: 7. What is the material of the logo?  
ANSWER: As a customer request  
ASK: 8. What kind of voltage and frequency are available?  
ANSNER: Available in 220V/50HZ and 110V/60H 220V/60HZ, or other available upon request  
ASK: 9. Can you make a plug in our country?  
ANSWER: we can  
ASK: 10. Can you make printed works in our language (eg user mamual/packaging /rating labels)?  
ANSWER: we can.  
ASK: 11. Can we order samples?  
ANSWER: Yes, samples are available  
ASK: 12. How is your after-sales service?  
ANSER: In general, we will provide I% spare parts free of charge with your bulk products, and based on our experience.  
ASK: 13. Can you accept OEM or ODM orders?  
MNSWER: Yes, OEM and ODM orders are acceptable.  


0.0067 s.