Профессиональный производитель производит TA15 20-63 микрон 3D напечатанный металлический порошок для деталей двигателя

Сохранить в закладки:


Цена:260,00 $*
Стоимость в USD:Показать (текущая цена)

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики



TA15


3D PRINTING METAL POWDER
Materials change life, Innovation determines the future.






Product Parameters
Model number
TA15
Product group
3D printing powder
Colour
Gray
Place of Origin
Jiangsu, China
Brand Name
ZTT SRIM
Particle size
20-63μm
Oxygen content
≤1500ppm
Nitrogen content
≤300ppm
Rockwell hardness
25-35HRC
Tensile strength
1100±20MPa
Yield strength
1040±30MPa
Elongation
13±2%
Hall velocity
≤35s/50g
Apparent density
≥2.2g/cm3
Tap density
≥2.5g/cm3
Main chemical composition
Al:5.5-7.1; V:0.8-2.5; Zr:1.5-2.5; Mo:0.5-2.0; O:≤0.13; N:≤0.03; Ti:Bal









Metal 3D printing can be used for the printing of aircraft parts. Its advantages are that it can integrate multiple parts, reduce weight, reduce costs and increase service life.




Metal 3D printing can be used for the printing of engine parts. Its advantage lies in the integration of multiple parts, achieving weight reduction, effectively improving R&D efficiency and reducing fuel consumption, and is environmentally friendly.






Inner Packing
Container
Qty.of Inner Packing
Size/cm
Powder Type
GW/kg
NW/kg
Small bottle
/
19*8.5*8.5
Others
5.1
5
Titanium base
2.6
2.5
Big bottle
/
24*15.5*10.5
Others
10.13
10
Titanium base
7.13
7
Outer Packing
Paper box
(small bottle)
4
21*20*20
Others
20.73
20
Titanium base
10.73
10
Paper box
(big bottle)
5
55*17.5*28
Others
51.25
50
Wooden box(size:S)
(small bottle inside)
10
59*24.5*29.5
Others
57.65
50
Titanium base
32.65
25
Wooden box(size:M)
(small bottle inside)
40
97*52.5*32
Others
226
200
Titanium base
126
100
Wooden box(size:L)
(small bottle inside)
60
116.5*70.5*32
Others
346.4
300
Titanium base
196.4
150






ABOUT US

ZTT SRIM Additive Manufacturing Co., Ltd. (hereinafter referred to as "ZTTSRIM"). ZTTSRIM was established in 2018 by ZTT Group and Shanghai Research Institute of Materials, to develop and produce high-quality 3D printing metal powders and provide 3D printing services. It is located in Nantong City, Jiangsu Province, with a total investment of CNY 200,000,000 (equivalent to USD30.88 million).
ZTTRSIM is a high-tech enterprise with core technologies and patents. It has become Chinese Additive Manufacturing Industry Promotion Engineering Partner issued by the Additive Manufacturing Research Institute of MIIT (Ministry of Industry and Information Technology). ZTTSRIM products include: titanium alloy powder, nickel base superalloy powder, cobalt chromium alloy powder, stainless steel powder, new special alloy additive manufacturing metal powder and related printing services.


















1.Which 3D printing equipment has your company's metal powder been used in?
Answer:EOS, SLM Solutions, Concept Laser, Arcam AB, Phenix Systems, TRUMPF, Huashu Hi-Tech, Hanbang, Bolite, Xinjinghe, Yijia 3D.

2. Main powder delivery method?
Answer:It can be used for powder spreading and powder feeding.

3. Liquidity standards?
Answer:Use Hall flow rate, aperture: 2.5mm.

4. How to detect particle size?
Answer: Laser diffraction method, using Malvern laser particle size analyzer.

5. The main advantages of 2709 die steel powder?
Answer:The printing mold has no holes, no bubbles, and the hardness can reach 50HRC.

6. Can it be customized?
Answer:The powder can be customized or processed according to customer needs.

7. What is your company's milling process method?
Answer:Our company adopts vacuum melting gas atomization process.

8. Which types of 3D printing are applicable to your company's metal powders?
Answer:Laser selective melting (SLM), laser near net shaping (LSF), and electron beam selective melting (EBM) .

9.What fields can metal 3D printing be used in?
Answer:Mold field; medical-orthopedic field; medical-dental field; aerospace and other military fields; automotive; personalized products; scientific research and other fields.

10.What are the advantages of 3D printing metal powder?
Answer:Wear resistance, corrosion resistance, high temperature resistance, strong thermal stability, fatigue resistance, good plasticity and toughness, excellent work hardening, strong creep resistance, high strength ratio, good weldability,good human body compatibility.




0.0216 s.