Share on (10000002740142):
Choose Your Language
Wholesale Rough Stone Set | |
Product Name | Rough Stone Set |
Type | Other Home Decor |
Product Type | 100% Genuine Stones |
Stone Type | Natural Pure Stones |
Style | New Age |
Application | Chakra Balancing, Chakra Healing, Charkra Meditation, Spiritual, Mental, Emotional and Physical Health of Body in balance |
Quality | Excellent Product Quality as Quality is our Priority. |
Available Sizes | As per Client’s Requirement |
Samples | Paid Samples are Available. |
Packaging | Standard Export Packaging is done to ensure that not a single product is damaged. |
Shapes Available | Pyramids, Spheres, Wands, Pendants, Cabochons, Healing Sets, Raw Stones, and all custom shapes. |
Cost | Direct Factory Prices with best quality. |
Packaging:
Shipping:
1. | Are you a Manufacturer or trading company? |
Ans. | We are a Manufacturer. |
2. | Are you a retailer or Wholesaler? |
Ans. | We are Wholesaler. |
3. | What is the material of your products? |
Ans. | The material is Natural Gemstone crystal. We use high quality hand picked materials i.e rough stones. We can also choose material as customers’ requirement. |
4. | Do you offer special offers for bulk products? |
Ans. | Yes, we do. We take utmost care in special offers and bulk quantity orders. |
5. | How does your factory do regarding quality control? |
Ans. | Quality is main priority. Our Experienced Workers always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. |
6. | How do you Ship? |
Ans. | We Ship via Courier Mode in DHL, FEDEX & TNT etc as well we do Sea Freight & Air Cargo. We ship to every nook & corner of the world. |
7. | What are Payment Methods? |
Ans. | PayPal & Bank Wire Transfer (T.T) or As per Buyers Choice. |
8. | When to Pay? |
Ans. | Once you place an order with us you will be replied with proforma invoice along with shipping after that you can pay. |
9. | What are Shipping Charges? |
Ans. | Shipping charges are based on total order items weight and destination. |
10. | What information to be provided at time of ordering? |
Ans. | You have to provide complete Physical address along with zip-code & Phone Number. |
New products from manufacturers at wholesale prices