wholesalHydrogel Massage Patch Massage belt special patch For EMS electronic waist massage to enhance electrical conductivity

Share on (1600226253115):


Price:$0.70 - $1.00

Quantity:


Product Overview

Description


Overview


Quick Details


Applicable scenario: Increase Conductivity                          Model: XK-Hydrogel Massage Patch-02


Product category: Massage health care equipment           Place of Origin: Guangdong,China


Article No. : XK02  Hydrogel Massage Patch                      Olde Number:XK-HYDROGEL-02 


Whether to print LOGO: Yes                                               Whether to process custom: Yes


Quality inspection number: XKSNJTP02                         Applicable people: Adults


Service: OEM & ODM offered                                             Massage point: Body


 


  Supply Ability


Supply Ability:100000 Set/Sets per Month


 


  Packaging & Delivery


     Packaging Details


 Packing size: 28cm*12.5cm*3.5cm


Carton Dimension (80pcs/Carton) : 60cm*56cm*35cm


 Port : Shenzhen / HK


 Gross Weight: 0.085kg


Net Weight: 0.085kg


-1



Product Effects




 






































Product name 



 Hydrogel Massage Patch


shape

rectangle



Color


Black

Structure



High quality mesh structure



Sticky



High adhesion strength,Any viscosity can be modulated



Packaging



2 / package



Net weight


50g

thickness



2mm,Support customized thickness



 


Product introduction:


This product is a special accessory for massage protector. It should be used together with waist belt and EMS massager. It can not be used alone. The material of the product is made of high quality mesh material. The mesh side is pasted on the conductive electrode sheet of waist massage belt. Its role is to make the current into the body more effectively, enhance the skin's electrical conductivity, so that EMS massage becomes gentle and does not stimulate the skin. It has strong adhesion, stick to the skin more refreshing, will not produce discomfort.


It is characterized by good adhesion and conductivity, selection of high quality gel, product viscosity is high, durable, wide range of application. Primary source, support product shape, size, thickness, viscosity, color and other ways to customize.pany


-1 Information






Company Information








Our Services


1. OEM/ODM Service


Our professional R&D dept. can develop different products for different target prices and different requirements.


2. Free sample service


Samples can be free.


Sample which we have in stock, will be sent to you within 1 working day.


OEM sample, will be sent to you within 3 working days.


3. Direct factory, Competitive price


We are manufacturer.Factory price, various products we can source for you.


4. Quality control


We have a strict quality control system, Professional QC team.


5. Custom packaging service
No matter the inner packing or the outer carton.


We can design as your request.


6. Quick response
All requests will be reply within 12 hours.


 


FQA:


Q1: Are you a trading company or a manufacturer?


 Answer: We are a formal manufacturer, with a full set of production equipment and process technology, one-stop production, no outsourcing processing of products, specializing in the development of EMS technology.


 Q2: Can you customize product appearance, material, logo, color and packaging?


 Answer: Yes, we support OEM and ODM production. You can choose the appearance, material, logo, color and packaging of the product you want.


 Q3: How is your factory doing in terms of quality control?


 Answer: All the raw materials we use are green and environmentally friendly materials, and we have a professional quality control department, which is responsible for the quality inspection of the entire production process and controls the quality of the products at all levels.


 Q4: When is your delivery date?


 A: The delivery date depends on the quantity you purchase. Usually, we can ship small quantities within 7-15 days, and large quantities can be shipped within 30 days.


 Q5: How do I get the price?


 Answer: We will usually quote within 24 hours after receiving your inquiry (except weekends and holidays).  If you are eager to ask for a price, please send us an email or contact us in other ways so that we can quote you.


 Q6: What is your mode of transportation?


 Answer: We can ship by sea, air or express (EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX, etc.).  Please confirm with us before placing an order.


 Q7: Can we buy and order samples?


 Answer: Yes, you are welcome to contact us at any time. We will reply to you as soon as we receive the information.  If you are eager to ask for a price, please send us an email or contact us in other ways so that we can quote you.


 Q8: What are your payment terms?


 Answer: We support any payment terms.


 Q9: How do you keep our business in a long-term good relationship?


 Answer: First, we maintain excellent quality and competitive prices to ensure that customers benefit; second, we respect each customer and treat them as our friends, no matter where they come from, we are sincerely working with them, do business and make friends with them.




0.1427 s.