Sport Travel Gym Duffel Bag With Wet Pocket & Shoes Compartment Waterproof Trendy Yoga Gym Bag (1600365730996)

Share on:


Price:$5.65 - $6.60
Price in USD:Details

Quantity:


Product Overview

Description





















Item No
3116
Description
Sport Travel Gym Duffel Bag With Wet Pocket & Shoes Compartment Waterproof Trendy Yoga Gym Bag
Brand name
Narwey
Size
48.26 x 33.02 x 22.86 cm
Material
nylon
Logo
Silkscreen
Available colors
As shown (customizable)
Feature
Multifunctional, made of high-quality waterproof fabric. Ideal for exercise, horse riding, fitness, yoga, beaches, swimming pools,camping, practice days or weekend trips.
Customized
Yes
Sample time
3-5days and complicated bags for 5-7days
Delivery time
20-25days and depending on your order quantity
Payment term
T/T,Western Union,Paypal etc
Packing
1pcs/poly bag or your request




Wet and dry compartment: This gym handbag is equipped with a large zippered main compartment, which can hold dry and clean clothes or everything needed for fitness and travel, and an upgraded waterproof PVC lined pocket (16.5" x 13" ), the zipper is used to store damp items, and there is also a small zipper pocket on the front, which is convenient for storage outside.

Upgraded material: This gym bag has been upgraded with super thick and durable double-layer fabric; the sturdy polyester body has a waterproof layer and high-quality zippers, which is ideal for long-term use

Shoes and water bottle pocket design: This sports duffel bag has a separate zipper compartment on the left side, which can store shoes, laundry or dirty things. There are two plug-in mesh pockets on the right, each size fits a water bottle (800 ml)

Size and structure: Full size: 48.26 x 33.02 x 22.86 cm, 38 liters capacity, foldable flat 33.02 x 25.40 x 5.08 cm, weighs only 0.45 kg, lighter than most other gym bags. It uses double handles and an adjustable, detachable and padded shoulder strap to make you feel more comfortable.

3 kinds of carrying methods: shoulder, cross-body or bag double handle. You can use it as a sports gym bag, carry-on bag, travel bag and daily bag. It is perfect for exercise, horse riding, fitness, yoga, beach, swimming pool, camping, practice day or weekend trip.


























Q1:May I have a sample?Can be free? How soon I can get it?
Answer: Yes you can have a sample. It is not free, you should pay it.But we can return it when you place order. It will take 3 to 10days to get it depend on different styles.
Q2:Can I make my logo on the sample?
Answer: Yes you can.
Q3:Can I change the sample’s color,size or logo?
Answer: Yes you can do it,we can make oem products according to customers’ requirement.
Q4:What is the moq?
Answer: The moq is from 100 pcs to 500pcs depends on different styles.
Q5: How long I can get the products?
Answer:The delivery time will be 7 to 45days depends on different styles.
Q6:What is the package for products?
Answer: Normally 1pc in one polybag,and 20-50pcs in one export carton.
Q7: Are you a manufacturer or trading company?
Answer: We a bag manufacturer for 10years.
Q8:What is the shipping ways?
Answer: The shipping way can be by air,by sea. We can help to arrange the shipping or contact with your shipping agent.You should pay the shipping charge.
Q9: Can you give me a discount?
Answer: Of course, if your order quantity exceeds 500 pieces, please contact us to get the best price




1600365730996
0.0118 s.