Share on (1600375591017):
>
Product name | waist heating support belt |
Material | lycra and microfiber |
temperature mode | 3 modes |
What's in the box |
Waist support belt× 1 User manual ×1 Certificate of conformity ×1 Warranty card ×1
|
Q1: Are you a trading company or a manufacturer?
Answer: We are a formal manufacturer, with a full set of production equipment and process technology, one-stop production, no outsourcing processing of products, specializing in the development of EMS technology.
Q2: Can you customize product appearance, material, logo, color and packaging?
Answer: Yes, we support OEM and ODM production. You can choose the appearance, material, logo, color and packaging of the product you want.
Q3: How is your factory doing in terms of quality control?
Answer: All the raw materials we use are green and environmentally friendly materials, and we have a professional quality control department, which is responsible for the quality inspection of the entire production process and controls the quality of the products at all levels.
Q4: When is your delivery date?
A: The delivery date depends on the quantity you purchase. Usually, we can ship small quantities within 7-15 days, and large quantities can be shipped within 30 days.
Q5: How do I get the price?
Answer: We will usually quote within 24 hours after receiving your inquiry (except weekends and holidays). If you are eager to ask for a price, please send us an email or contact us in other ways so that we can quote you.
Q6: What is your mode of transportation?
Answer: We can ship by sea, air or express (EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX, etc.). Please confirm with us before placing an order.
Q7: Can we buy and order samples?
Answer: Yes, you are welcome to contact us at any time. We will reply to you as soon as we receive the information. If you are eager to ask for a price, please send us an email or contact us in other ways so that we can quote you.
Q8: What are your payment terms?
Answer: We support any payment terms.
Q9: How do you keep our business in a long-term good relationship?
Answer: First, we maintain excellent quality and competitive prices to ensure that customers benefit; second, we respect each customer and treat them as our friends, no matter where they come from, we are sincerely working with them, do business and make friends with them.
New products from manufacturers at wholesale prices