1) Question: When was the LINKUAN Company established?
Answer: Our company was established in 2005 with a registered capital of 30 million yuan.
2) Question: What is the main business of the LINKUAN?
Answer: Since 2005, the company has been committed to the research and development of LED controllers / LED drivers / LED dimmers. It currently holds a leading position in the field of LED control and dimmer control. Our products are compatible with Lutron, Dynalite, Clipsal, LDS, Helvar, Osram, Philips, ABB, Schneider, Leviton, JUNG, Brocade, Simon, Lichtregler, etc.
3) Question: What are the main products of the LINKUAN?
Answer: The collar products currently have Triac dimmable LED Driver / DALI dimmable led driver / 1-10v/0-10v led driver / led driver remote control 2.4g RF Wireless / Zigbee led driver / wifi led driver / tuya smart LED Driver / Bluetooth led driver / non dimmable LED Driver 1-400W, dmx512 controller, thyristor dimmer and other series of dimmers, dimming led power supplies, and load controllers, high voltage, low voltage, constant current, constant Pressure LED lighting fixtures can be equipped with corresponding controllers. Can be used with or with the following brand products: Lutron, Dynalite, Qisheng, LDS, Helvar, Osram, Philips, ABB, Schneider, Leviton, JUNG, Brocade, Simon, Lichtregler Wait.
4) Question: Is the product of the LINKUAN developed and designed by itself? What are the advantages?
Answer: All of our products are self-developed and produced, and have their own intellectual property rights, and have won hundreds of national patents; our original digital dimming technology makes the dimming curve smooth and completely solves the stroboscopic and jitter problems; The products have been sold to more than 100 countries and regions around the world.
5) Question: What is the quality control system for the LINKUAN?
Answer: We strictly control quality according to ISO9001:2008. Since 2008, our ISO9001:2008 certificate has been issued by SGS from Switzerland.
6) Question: What certifications and products do we have?
Answer: We mainly issue UL FCC TUV CE, CB, SAA, C-Tick, PSE, ETL, CCC and other certificates issued by SGS from Switzerland. Many products from Australia, Japan, and China can be converted into the customer's own country certificate through our CB certificate.
7) Question: How long is our product warranty?
Answer: The crown products are subject to strict quality control. The product warranty for low-voltage input is 5 years, and the product warranty for high-voltage input (110-220V) is 3 years.
8) Question: How do I purchase a product that leads?
Answer: Our headquarters is located in Dongguan, and Zhongshan has an office. Please tell us the products you are interested in and the quantity ordered, we will send you a quote as soon as possible. Our standard products have an inventory of 80,000 units. It is our consistent advantage to respond quickly to the needs of our customers. If the product is not in stock, we will deliver it within two to four weeks.
Mobile: +86 15899935775 Wechat: Nicole-HYL05 Skype: Nicolekoalaa
9) Question: What should I do if I have a problem after receiving the goods?
Answer: Please describe the problem in detail. You may need to provide us with pictures of product connection and system settings. We will help you solve the problem as soon as possible. Incorrect connections and system settings are common problems. If our products have quality problems during the warranty period, they will be replaced free of charge