Лидер продаж 2022 года, Европейский запас, Прямая поставка, сервис kugookirin kukirinkirin G2 PRO, взрослый внедорожный Электрический скутер для взрослых с сиденьем

Share on:


Price:490,00 $ - 570,00 $
Price in USD:Details

Quantity:


Product Overview

Description





Our Advantages


2022 hot selling EU stock drop shipping service kugookirin G2 PRO adult off road electric adult scooter with seat
Support Duty Free Fast Shipping for these 26 Countries:
Denmark, Spain, Ireland, Netherlands, Portugal, Lithuania, Hungary, Slovakia, Romania, Finland, Bulgaria, Croatia, Austria, Italy,
Sweden, France, Czech Republic, Belgium, Poland, Estonia, Greece, Germany, Luxembourg, Latvia, Slovenia
*Europe stock ,Duty Free Fast Shipping.Offer After Sale Service in Europe.

For safety reason, please do not ride on rainy days, and not soak the electric scooter.






Our Advantages


Support Duty Free Fast Shipping for these 26 Countries:
Denmark, Spain, Ireland, Netherlands, Portugal, Lithuania, Hungary, Slovakia, Romania, Finland, Bulgaria, Croatia, Austria, Italy,
Sweden, France, Czech Republic, Belgium, Poland, Estonia, Greece, Germany, Luxembourg, Latvia, Slovenia
*Europe stock ,Duty Free Fast Shipping.Offer After Sale Service in Europe.

For safety reason, please do not ride on rainy days, and not soak the electric scooter.
2022 NEW KUGOO KIRIN G2 Pro Adult E-Scooter with 600W Motor 15 AH Max Speed up to 50km/h Max Durance 50km Electric Scooter


Max loading Weight
120kg
Speed(65KG load)
One gear 15km/h, two gear 30km/h, three gear 50km/h
Speed(no load)
One gear 15km/h, two gear 30km/h, three gear 45km/h
handle width
59.5
Pedals to handle size
94/101/107
Chassis height
14
size of pedal
L:54.1cm W:18.2cm
Max Incline
20degree
Protect grade
IP54
Range
55KM
Standard Voltage
48V
Battery Capacity
15ah
Power
600W
Charge time
8h
Front tyre size
9inch
Back tyre size
9inch
Carton Size
123*23*59.5cm
N.W
26.7
G.W
32.4
Expand body size
1187*620*1315
Folding body size
1187*620*560


Details Images










Product Paramenters




More than 100,000+ users chosen us








Company Profile
Sunred manufacturer is a direct manufacturer for kugookirin brand electric scooter and bicycles, we can OEM any models based on client's request, We founded in 2013 by a team of experts in the field of E-SCOOTER and BICYCLE. Challenged by the growing number of automobiles emitting harmfull substances affecting the environment, we launched its first bestselling" Green travel" electric scooter protecting the environment and helping millions of people to commute in a new innovative way.




Workshop 1
Workshop 2


Showroom 1
Showroom 2


Our Poland warehouse
We have stock in EU warehouse
Fast delivery
Save too much cost for shipping
Drop shipping service is also available
Large quantity pick up from EU warehouse
For larger quantity like 20sets, you can pick up from our warehouse directly, we will special arrange shipment for you.
EU local after sales service team
When you have any problem during shipping, just send us video, we will ask our local after sales team for repair or send you parts, fast solve your problem.




Daily Question And Answer
Question 1: Is it original product ?
Answer: Yes, all of our products are original, reject any copy orders, original product 100% Genuine guaranteed.

Question 2: Where is your warehouse for shipping?
Answer: We have overseas warehouse in Poland, Germany, Lithuania and USA.

Question 3: Do you accept drop shipping?
Answer: Yes, drop shipping is accepted. Just tell us your shipping address. We will help you deliver to your clients, 0 stock risk for you.

Question 4 : What's the transportation?
Answer: For overseas warehouse shipment, by DPD/DHL/UPS, if large quantity from China, then by train or by sea.

Question 5 : What's the delivery time?
Answer: Ship out the goods within 2 working days after confirming the payment. the express delivery time around
2-7 days for EU/US warehouse stock products. If not oversea warehouse products, It depends on your quantity.

Question 6 :Have you checked your goods before delivery.
Answer:Yes, 100% inspection one by one tested before delivery.

Question 7 : Do you offer the spare parts ?
Answer:Yes,we offer 3% of spare parts in free under the conditions of order quantity more than 100 pcs/model.

Question 8: How to got the wholesale price?
Answer: Just contact with our sales team and they will reply you within 4 hours.

Question 9: What's your warranty terms?
Answer: we offer one year warranty service for product and half year warranty service for battery, excepted the parts of human damaged and issued by illegal operating.

Question 10: How do you deal with my client quality issue?
Answer: Just show us the problem with video, if in warranty, we will send you free parts and video to guide you repair, if you still not solve the problem, then send back to our EU warehouse repair.

Question 11 :Can I mix different models in one container?
Answer: Yes, different models can be mixed up.

Question 12: Do I need to charge the batteries before using?
Answer: Yes, charge the battery full before using.

Question 13: can you accept OEM?Answer:
yes, we can. But MOQ is 100-400 sets.

Question 14 : Do you have design patent?
Answer: Yes. Our all products are R&D by ourselves and applied for patents. We have our own unique selling points to distinguish us from others.

Question 15:Can I order a sample to check the quality?
Answer: Yes of course! You can order one or a few set sample to check the quality.

Question 16: How can I make the payment?
Answer:You can make the payment by Alibaba trade assurance (T/T and Credit card), we can support T/T and west union etc.


0.0589 s.