large capacity computer bag pack fashion multi function usb new arrival new traveloem waterproof laptop backpack for men

Share on:


Price:$4.15 - $4.35
Price in USD:Details

Quantity:


Product Overview

Description































Q1:May I have a sample?Can be free? How soon I can get it?
Answer: Yes you can have a sample. It is not free, you should pay it.But we can return it when you place order. It will take 3
to10days to get it depend on different styles.

Q2:Can I make my logo on the sample?
Answer: Yes you can.

Q3:Can I change the sample’s color,size or logo?
Answer: Yes you can do it,we can make oem products according to customers’ requirement.

Q4:What is the moq?
Answer: The moq is from 2 pcs to 100pcs depends on different styles.

Q5: How long I can get the products?
Answer:The delivery time will be 7 to 45days depends on different styles.

Q6:What is the package for products?
Answer: Normally 1pc in one polybag,and 20-100pcs in one export carton.

Q7: Are you a manufacturer or trading company?
Answer: We a bag manufacturer for 30years.

Q8:What is the shipping ways?
Answer: The shipping way can be by air,by sea. We can help to arrange the shipping or contact with your shipping agent.You
shouldpay the shipping charge.




0.0213 s.