Galvanized steel jack base scaffolding screw jack base for construction

Share on (1600817003836):


Price:$1.80 - $2.50

Quantity:


Product Overview

Description



Ringlock Description


base jack (3).jpg4.jpg


1575274177.jpg1575274121(1).jpg




3. Some Products in Stock


143019978484181252_.jpg
 


 


4. Overview of Our Factory


  JET, Experienced Manufacturer Established in China for Decades.


   As a large manufacturer, we produce construction material of high standard with competitive wholesale price. Our various


products includes ringlock system, frame system, steel plank, steel prop, scaffolding pipe and all kind of couplers of high quality


for commercial and industrial construction industries. Also we offer complete solutions of scaffolding and formwork system.
  90% of our clients are returning clients who have been in cooperation with us for many years. We have earnt trust at home and abroad, covering South/North America, Australia, Europe, the Middle east and so on.


mobile Tower 1_.jpg



1575365823(1)_.jpg
 



5. Certificates & Clients Feedbacks



1575337882(1)__.jpg
Frequelty Asked Questions

1. Question:   What's your MOQ(minimum order quantity) ?


     Answer:     It's not definite. The more you order, the cheaper the price it'd be.


 


2. Question:   What's your packing methods?


     Answer:       Packed into bundle, and put  in bulk.


 


3. Question:   What's your payment terms? 


     Answer:       T/T 30% in advance & T/T 70% upon sending the copy of Bill of Lading, L/ C  100%, or negotiate according to the order status a frame scaffolding


 


4. Question:   What's your delivery time?


     Answer:      10-20 days after received the advance payment or L/C. a frame scaffolding


 


5. Question:   Are you manufacturer or trader? 


     Answer:      We are the munafacturer of SCAFFOLDINGS MATERIALS for decade years. Our group company has 8 subsidiaries and 4 factories, coveraged every scaffolding systems.


 


6. Question:   Where's your factory? 


      Answer:     Our factory is in Tianjin city (near Beijing) and Jiayu city, Hubei Province. We could afford large production capacity and our experience ensures early delivery in time.


 


7. Question:   Can we visit your factory?


     Answer:      Warmly welcome. Once we have your schedule, we will arrange the professional sales team to follow up your case.


 


8. Question:   Can you supply other scaffolding materials? 


      Answer:     Yes. All related scaffolding materials. 


        (1) scaffolding system (cup-lock system, ring lock system, frame, pipe&coupler system)


        (2) scaffolding pipes (1.5'-2.0')x(0.3-12m), hop dipped galvanized/ black. BS1139, STK500


        (3) steel pipes (ERW BS1387, SSAW PIPE, Sqaure/ Rectangular tube GB/T6728)


        (4) steel coupler (preesed / drop forged coupler) a frame scaffolding


        (5) steel plank with hooks or without hooks a frame scaffolding


        (6) steel stair case a frame scaffolding


 





Related Products


 1575371012(1).png




0.1504 s.