Share on (1600914131720):
This easy-to-assemble Kegorator keeps the beer flowing and the good times rolling in or at every garage,
barbeque or recreational room. There's no need to visit your favorite pub to enjoy a fresh, cold draft beer!
Our refrigerated, stainless steel beer dispenser is all you need to enjoy premium tap beer at home. Simply
place a keg of your favorite brew in the refrigerated chamber and plug in the unit. To dispense the beverage,
just pull the tap's lever. Great for entertaining or everyday sipping, the pressurized Kegorator keeps beer
carbonated for weeks. The portable unit features rolling casters to move it to any party location, indoors or
out. An empty CO2 bottle is included and accommodates one full or pony-size keg, or two 5-gallon kegs.
Machine parameters:
Machine | Body 304 stainless steel |
External dimensions | 60x62.9x84cm |
Internal dimensions | 54x41.5x72cm |
Refrigerant | R600a 35g |
Volume | 162L |
Refrigeration method | heat transfer refrigeration+fan |
Temperature range | -5 ℃ -28 ℃ |
Input power | 110W |
Weight | 40kg |
Voltage | 220-240V |
Frequency | 50Hz |
Running sound | 40dB |
H
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
New products from manufacturers at wholesale prices