Q1: Are you a trading company or a manufacturer? Answer: We are currently a manufacturer of health and functional foods, with customized OEM. Our production base covers an area of 40000 square meters, with a building area of 30000 square meters and we have a high standard GMP food production workshop
Q2: Which countries do you export to? Answer: We export to any country in the world
Q3: What is your delivery time? Answer: It usually takes 20-45 days, depending on the product and customization requirements
Q4: What is the minimum order quantity? Answer: Each product has its own minimum order quantity. Please contact us for more details
Q5: Can you accept OEM services? Answer: We are pleased to provide OEM services
Q6: Can I obtain samples of standard products for free? Answer: We provide free samples, but you need to pay for the postage
Q7: Can you customize small samples according to my requirements before production? Answer: Yes, but there is a charge
Q8: Can you support my own formula? Answer: Yes, we can customize according to your formula
Q9: What services can you provide? Answer: We have a professional research and development department and a strong first-class university endorsement, which can provide customized patented formulas, flavors, colors, and packaging.