Share on (1601125668033):
Application:
Churros is called Spanish deep-fried fritters or Latin fruit, because Churros is in Spanish and looks like the fritters we often eat. Churros is often eaten with hot chocolate, and can also be served with ice cream, jam, etc. It is delicious and fragrant. It is the most characteristic of local snacks in Spain.
Advantages:
1. This machine is all Stainless Steel food grade, which is a guarantee of safety and sanitation!
2. One of the churro machine manufacturers in China, the appearance of the product is similar to that of Spain, and it matches with fashionable snacks!
3. The churro mold is well formed and improved on the basis of the original Spanish mold. Two sets of finishing molds produce different sizes of churro. The depth of the mold is improved, the molding work stroke is long, the molding is better, and the appearance is better!
4. The barrel has double protection to ensure the safety of operation (the churro machine used to be used for a long time, the material tank may fall off the frying oil, causing personal injury to the operator), the improved gripper, the operation is more convenient and labor-saving.
5. This machine is exported to all parts of the world, suitable for local operating habits and market preferences. The foreign countries are mainly Spain, Portugal, Europe and other countries, and the Latin American and Southeast Asian markets are also rapidly opening up.
Technical Parameter:
Model | NP-288 | NP-282 | NP-283 | NP-286 | NP-285 |
Power | 2.5KW | 2.5KW | 5KW | 2.5KW | 5KW |
Barrel Capacity | 5L | 5L | 5L | 3L | 3L |
Fryer Capacity | 6L | 6L | 12L | 6L | 12L |
Voltage | 220V | 220V | 220V | 220V | 220V |
Material | 201 SS | 201 SS | 201 SS | 201 SS | 201 SS |
G.W | 40KG | 40KG | 42KG | 40KG | 42KG |
PACKAGE
Standard export wooden case packing, fit for multiple handing and long distance air/ marine shipping.
DELIVERY TIME
For stock type, we can send within 48hrs after confirming order.
For customized type , delivery date need to be negotiated before taking order.
Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1). Stable and reliable product at reasonable price
2). Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer's requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
New products from manufacturers at wholesale prices