1. How can we get sample to test quality before place order ?
Answer: Usually if we have them in stock then we will provide free samples and customers pay for this shipping charge or
Provide your Fedex ,DHL account for us to send the samples
2. Do you provide printing or label printing service ?
Answer: Yes, We provide various printing service ,like Hot sampling,Roller Printing ,Silk screen printing and offset printing
ect.We also can sticker your label on products. We just need you to provide your finished artwork and we will printing for you.
3. Do you provide bottle customized service ?
Answer : Yes. We can customized your own bottles . you provide your idea and we design private molding and produce it
4. How do you control the quality ?
Answer:We are 100% inspection before the shipment. We also support third party for inspection.
5. What is the lead time ?
Answer: If we have bottles in stock ,then we will need 2-4 days after we received the payment. If we don’t have stock usually need
15-20days after received your deposit.
6. Howdo you ship the goods?
Answer: Small quantity then we will ship by DHL Fedex ect .
Mass cargo will be shipped by sea or train , You can use our agent or yourself agent.
7. How do you compensation for defective bottle?
Answer:We will 100% replace for defective . as usual our defective date control within 1%.
8. What is your payment terms?
Answer: Usually it is 30% for deposit and 30% T/T before shipment.