Share on (1601152809613):
For Home Use Decant Equipment Carbon Filter Small Wine Filtering Wand Cartridge Machine
Portable wine filter machine can be used for liquid filtration of liquors such as liquor, rice wine and wine. The filtration accuracy is 0.1 μm.
The body is small and lightweight,
with high filtration accuracy and fast speed.
there is very little filtering residue,
basically no waste and other characteristics,
If you are a family brewing 200-300 Kg this is a good choice
Features:
304 stainless steel bottom plate, strong and durable, easy to clean.
Adopt 4 different filter to make the filter clearer and achieve better results.
Including self-priming pump, food grade material.
Technical Parameter:
KX-04 | |
Power | 80W |
Filter | 4 |
Tubes | 2 |
Power Adapter | 1 |
Weight | 25kg |
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
New products from manufacturers at wholesale prices