For Bakery 100KG Large Capacity Kitchen Aid Mixer Big Chapati Bread Dough Mixing Kneader Machine

Share on (1601154191528):


Price:

Quantity:


Product Overview

Description


For Bakery 100KG Large Capacity Kitchen Aid Mixer Big Chapati Bread Dough Mixing Kneader Machine
 
 
Application
Application
This dough mixing machine is suitable for restaurants, meat shops, bakery, etc.
1.Simple operation, high efficiency, stable operation, low noise
2.The whole machine is made of stainless steel, frequency conversion and stepless speed regulation.
3.The mixer can be easily work, the mixing barrel can be tilted, and the silent working mode is suitable for pharmaceutical powder mixing, catering meat sauce mixing, pasta flour mixing and noodles.
 
ModelKX-WS50LKX-WS70LKX-WS150L
Voltage220/110V220/110V220/110V
Power0.75kw1.1kw1.5kw
Weight68kg98kg145kg
Size75*40*76cm85*50*80cm95*55*95cm
Barrel speed30-60r/min30-60r/min30-60r/min
Maximum processing capacity15-25kg/time25-30kg/time50-70kg/time

 

 

 
12345678
 
Company Information

 

32
 
 
FQA 

Question 1: Which ports do you usually ship at?

Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.

Question2:What is your mode of transportation?

Answer: A: Express, air and sea.

Question 3: Can I print my company logo on the machine?

Answer: Yes, sure.

Question 4: Can you customize the machine for me ?

 Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.

Question 5: What shall we do if breakdown occurs?

Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.

Question 6:What are your terms of payment?

Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay,  Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.

Question 7:How long is the shelf life of the product

Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.

Question 8:What's the minimum quantity of an order?

Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.


0.1578 s.