Portable Type Manufacturers Automatic Egg Incubator for Sale

Share on (1601166302326):


Price:$300.00-310.00

Quantity:


Product Overview

Description


Portable type manufacturers Automatic egg incubator for sale

Product Description

 

Egg incubator machine Introduction:

This egg incubator machine is fit for all sorts of eggs, such as chicken eggs, duck eggs, goose eggs, turkey eggs, etc.  Mainly used in egg hatching, embryo development, breeding farm, hatchery, hatchery, chicken farm, personal hatching, family hatching, unit hatching, school hatching, biological hatching, embryo hatching, school, biological company, special poultry Hatching, and poultry hatching, etc.

Egg incubator machine features:

1. Intelligent incubation system, safe and reliable.

2. High economic benefits.

3. Accurate and safe temperature control.

4. Timing automatic egg-turning control.

5. Automatic ventilation and humidity control.

 Egg incubator machine advantages:

1) Long Life span

2) High hatching rate

3)Good insulation effect

4) Precision temperature control system

5) Perfect after-sale service system

 

 Technical Parameter:

Model

kx-1056

Temperature display range

5—50℃

Temperature measurement accuracy

±0.1℃

Temperature control accuracy

≤±0.1℃

Humidity display range

0—99%RH

Humidity precision control

±5%RH

Output approach

(Medium) 4 (temperature control, left-over eggs, right over the egg, alarm) (High) 7 Road, (over-temperature, temperature control, low temperature, controlled humidity, temperature control, left-over eggs, right over egg, alarm)

Output current

Temperature Control 220V 10A, the other 200V 1A

Over egg cycle

0.1--99.9hour(Factory settings 1.5hour)

Eggs over time

1-255 seconds adjustable (factory set to 180 seconds)

Doubled the number of eggs

Maximum record 999 times

Ventilation cycle

5-999 minutes (adjustable, factory 0 hours, non-ventilation)

Ventilation time

0-999 seconds (adjustable, factory 30 seconds)

Measurement of the line is long

1.5M

Control Panel Size

260×87mm

Operating voltage

AC180V—240V,50Hz

Relative humidity

Less than 85%

Ambient temperature

-10℃--40℃

Machine size

1.35*0.87*1.31

Weight

110kg

 
Detailed Images

1.jpg4439636025_585283768.jpg4442062239_585283768.jpg5032188810_585283768.jpg4445118738_585283768.jpg4592099578_585283768.jpg32

Question 1: Which ports do you usually ship at?

Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.

Question2:What is your mode of transportation?

Answer: A: Express, air and sea.

Question 3: Can I print my company logo on the machine?

Answer: Yes, sure.

Question 4: Can you customize the machine for me ?

 Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.

Question 5: What shall we do if breakdown occurs?

Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.

Question 6:What are your terms of payment?

Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Wechat, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.

Question 7:How long is the shelf life of the product

Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.

Question 8:What's the minimum quantity of an order?

Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.

 

 


0.1499 s.