1. Does the LED work on beauty?
Answer: LED is short for Light Emitting Diode,which refers to the use of semiconductor solid light-emitting devices used in home
appliances at a specific wavelength.Photon skin rejuvenation instrument adopts the photo dynamic principle and has a cosmetic
effect.
2. Will it cause harm to the eye eyesight?
Answer: The light that we contact in life is generally greater than the light intensity of this product, but the product will be
very dazzling at the moment of opening, so in the case of performing the operation according to the suggested method,it will not
have any harm to the eyes.
3. Can all other parts of the body be irradiated?
Answer: All are ok. Photon skin rejuvenation instrument is a beauty instrument,which can illuminate all parts of the body.Pay
attention to do not use when there are large areas of wounds on the body surface!
4. Under what circumstances can it not be exposed?
Answer: There are pathological wounds in the irradiation area, such as sunburn and plastic parts, etc. It is recommended to wait
until the wound is fully restored.Uncertain situation can consult customer service before use, to avoid causing damage to the
body.
5. Can the same gear be reused every day? What is the longest time?
Answer: The same gear is not recommended to reuse, but can use different functional gear,nevertheless the irradiation care of the
same part had better be controlled within 30 minutes, so the effect of skin repair is the best. On the contrary, the high
frequency of use every day will cause adverse reactions to the face,specific questions can contact customer service for further
answers.
6. Will it feel crispy in the use of the product?
Answer: This product is to belong to the non-contact hairdressing auxiliary appliance, use without discomfort feeling, lower than
daily lighting power consumption, safe,health,convenient.
7. Does it matter how long it lasts? Will dependence arise?
Answer: No,the first use of recommendations is about about 15 minutes to avoid skin intolerance. For subsequent use, control the
duration of use according to personal skin quality, and the daily irradiation time is recommended to be less than 30 minutes. This
product belongs to the regular beauty equipment, will not produce dependence,although rest assured to use.
8. How to clean the product after use?
Answer: This product belongs to non-contact beauty nursing instrument, in case of irradiation surface or switch in the position of
dust or dirty, only need to use soft cloth with neutral washing liquid twisted after wiping.
9. How long will the product work? How to use it to achieve better results?
Answer: Products need to insist on use effect will be obvious, generally use 28days will have preliminary results, use distance,
laboratory conditions test10-15cm effect better, specific use distance varies from person to person, please according to the
personal skin tolerance, suggest to keep 10-30cm,and to do a good job of moisturizing (remember not to match with VC photo
sensitive ingredients such as cosmetics).