Share on (1601189915324):
Application:
This cheese warmer is suitable for a variety of places, fast food restaurants, cafeterias, milk tea shops, dessert shops.You can heat a variety of sauces, keep the temperature, ready to use.You can heat cheese, chili sauce, gravy, chocolate sauce, hot milk, tomato sauce, etc
Advantages:
1. Food grade stainless steel pump, ergonomic.
2. Intelligent temperature control knob, temperature range 30-85 degrees, meet different temperature needs
3. Large-capacity insulation barrel, anti-corrosion and durable, easier to clean.
4. Thickened body, sturdy and durable, anti-rust and no deformation
Technical Parameter:
Model | KX-FYQ7 |
Power | 220W |
Voltage | 200v 50hz |
Size | 26*39*37cm |
Packing size | 31*45*43cm |
Temperature range | 30-85 |
Weight | 5.9kg |
Insulated bucket capacity | 3L |
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
New products from manufacturers at wholesale prices