Share on (1601202234013):
Manual Stainless Steel maki maker Semi sushi roll shaping making machine |
This machine is to cut sushi roll into pieces. It is manual operation machine. Machine is made of best quality of 304 stainless steel.
1.Clean operation table
2.Safe operation process
3.Removable blade and other parts
4.Japan original import parts
5.surface drawing and wearable
6.5 seconds can cut a sushi.
Working efficiency | Less than 5 seconds/ cutting a sushi |
Material | Stainless steel 304 |
Knife quantity | 5.7.9 |
Cutting roll quantity | 8.10.12 |
Knife distance | 35mm 25mm 19mm |
Gross weight | 12kg |
Size | 350*360*510mm |
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
New products from manufacturers at wholesale prices