Share on (1601219202004):
Commercial micro and freezers refrigerator small hotel bar fridge cooler |
Model | KX-15 | KX-20 | KX-24 | KX-32 | KX-48 |
Material | Stainless steel shelf/Beech wood shelf | ||||
Bottle capacity(bottles) | 15 | 20 | 24 | 32 | 48 |
Size (cm) | 42*45*53 | 42*45*69 | 42*45*74 | 42*45*93 | 42*45*128 |
Net weight | 17kg | 20kg | 23kg | 26kg | 34kg |
Packing size | 478*501*570mm | 471x490x730mm | 478*501*782mm | 478*970*501mm | 440x1320x501mm |
Gross weight | 19kg | 21kg | 26KG | 30kg | 37KG |
Power | 85W | ||||
Volume(L) | 48/58 | 48/58 | 70 | 93 | 138 |
Temperature range | 5-18℃ | ||||
Refrigerant | R600A | ||||
Voltage/frequency | 110V-240V | ||||
Cooling type | Direct cooling or air cooling |
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
New products from manufacturers at wholesale prices