OEM&ODM Jump Starter 12V 6000mAh Multi function Car Jump Starter with Air compressor Battery Jump Starter Power Bank

Share on (1601245478918):


Price:$24.00-30.00

Quantity:


Product Overview

Description



Specification


Place of Origin
Zhejiang, China
Brand Name
iHomey
Type
Battery Chargers/ Jump Starters
Baterry
6000mAh
Sample
3-7days
Weight
0.69/1.2
Product Size
19.7*11.5*5.1cm
Function
Car Emergency Start, Inflation Integrated Machine










Company Profile














ZHEJIANG IHOMEY HOUSEWARE CO., LTD. was established in 2012. It is an innovative enterprise integrating design, sales, and production, covering a total area of 15,000 square meters. The company's main business is smart home appliances.
◆ more than 300 employees,20 R&D person,1 with a doctor's degree and 2 with a master's degree.
◆ more than 350 intellectual property rights, including 15 invention patents and more than 30 international patents.
◆pass an audit of CE,CB,RoHS,ETL,PSE and so on.
◆ Strategic partners with TUYA smart.
◆ pass an audit of ISO9001:2015 Quality System
◆ pass an audit of ISO14001:2015 Environmental Management System
◆ pass an audit of BSCI
◆ Cooperate with Hyundai, iKon,Lasko, Yohome, TCL, BORK, CECOTEC and other brands.








Product Process




Certifications




Description for Business Customization

1.Question: Does the products have CE, UL, CSA, ROSH and others required certificates ?
Answer: Yes, We can provide any relevant certificates for this category as you need.

2.Question: Are you a factory or a trading company?
Answer: We are a group company, an enterprise integrating industry and trade. Boutique Supermarket Products One-stop purchasing &service center

3.Question:Will you offer me competitive price or high quality products?
Answer: Sure! We are the direct sales price of the factory. Factory prices are based on different quality standards.

4.Question: Do you provide samples ? is it free or extra ?
Answer: Yes, if have large quantity demand,we could offer the sample for free charge but do not pay the cost of freight.

5.Question: How can we guarantee quality?
Answer: Always a pre-production sample before mass production;
Always final Inspection before shipment;

6.Question: Why should you buy from us not from other suppliers?
Answer:Our advantage is:
1.Factory direct &over 8 years export experience.
2.High quality &attractive price
3.Mini MOQ &fast delivery
4.Free sample for regular customer

7.Question: What is the delivery time?
Answer: The lead time for stock delivery is 5-10 working days. The production lead time of futures is 15-30 working days according
to the quantity of orders.

8.Question: What's the shipping method?
Answer:
A: Under traditional international trade : by Air / by Sea
B: Under Cross-border E-commerce : by Express / by Drop shipping

9.Question: What's the Payment method?
Answer: Paypal and Credit Card are available for small order / RTS order. Large customized orders by T/T, 30% deposit before
production, the balance 70% before delivery. Other payment terms ( L/C , D/P , D/A) , also been accepted.

10.Question: How to get the price list?
Answer: After the buyer provides the company information and specific procurement requirements, we will provide our company's
product catalog and price list.

11.Question: How to become our agent or partner?
Answer:
A: Having a strong willingness to cooperate with us
B: Having industry background and resources






0.1568 s.