Share on (1601270134532):
Applications And Features :
This machine mainly used for geothermal drilling, farm irrigation , house yard, gardens and water well drilling, drilling diameter is 50-300mm, and drilling depth is max 200m. It also can be used in small building piling, like farmhouse or factory, the drilling depth can be more than 200 meter.
The advantage of the water well drilling machine are as below:
1.Light weight, energy saving.
2. Patented product, unique design and simple drilling structure;
3. Easy to transport and can learn how to handle the machine in short time;
4. Can drill through hard stratum, unless thick rock layer ;
5. One person operation, reduce the labor intensity ;
6. High efficiency and work fast.
7. Assure easily operation and long life service life, free maintainance.
Our group was founded in 2012, has many years of rich experience in special equipment research and development and manufacturing, and
continuous innovation, so that the product constantly improve, in order to meet the higher needs of customers!
Especially in the design, manufacturing and processing machinery, the company has formed a unique design concept: is to stand in the user's point of view, continue to strengthen the product in energy saving,safety advantages, but also improve the overall quality of the product. Let the user long-term use of equipment cost lower, more competitive!
1.Are you manufacture?
Ans: Yes, we are factory with more than 20 years of manufacturing experience.
2.What is your terms of payment?
Ans:Full payment before shipment.we'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.
3.What is your terms of delivery?
Ans: EXW, FOB,CFR, CIF.
4.How about your delivery time?
Ans: Generally, it will take 7-10 working days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.
5.What is the warranty of our machine?
Ans:Our main machine enjoys a l year warranty, during this time all accessories broken can be changed for anew one.And we provide videos for machine install and operation.
6.What is your terms of packing?
Ans: Generally, we use standard exported wooden case for LCL goods, and fixed well for FCL goods.
7.Do you test all your goods before delivery?
Ans: Yes, we have 100% test before delivery.And we will attach our inspection report for every machine.
8.Do you Preferred provide wear parts for transacted clients?
Ans: Yes, we have records for your clients, and will prefer providing accessories to clients.
9.How do you make our business long-term and good relationship?
Ans: We maintain good quality and competitive prices to ensure that our customers can cooperate with us for a long time.
10.Do you have any certificates for your machine?
Ans.:All of our products coming with the certificates of CE, ISO9001.
New products from manufacturers at wholesale prices