Hot selling Android Win7/10 OS 27 inch Multi Language wifi network android display for POS advertising all in one

Share on (1601272202318):


Price:$155.00 - $175.00

Quantity:


Product Overview

Description











Place Of Origin
Zhejiang, China
Brand Name
Chenyan
Product Name
Wall Mounting Advertising Display
Type
Lcd
Supplier Type
Original Manufacturer, OEM, ODM
Application
Indoor Advertising Publish, Retail Store, Shopping Mall, Display Of Dishes, Welcome Display, Exhibition Hall, Airport, Subway,Restaurant & Hotel Supplies
Warranty
1 Year
After-Sales Service
Online Technical Support, On-Site Training And Visits, Free Spare Parts, Returns And Exchanges, Repairs
Supply Ability
5000 Pieces Per Month
Port
Ningbo/Zhoushan
























1.What is the minimum order quantity?
Answer: 1 unit. Different order quantity different price.
2.How does your factory control related quality?
Answer: We always prioritizing quality in the production process. It is carried out according to EU product standards.
3.What about the lead time for mass production?
Answer: Honestly, it depends on the order quantity and the season you place the order. Generally, the lead time is within 10-15 workdays.
4.Do you give any discount?
Answer: yes, we are looking for long term business cooperation. We will always offer customers the reasonable price based on the right solution.
5.What payment methods your company accept?
Answer: it’s usually wire transfer T/T. for partner relationship, we may consider other payment terms.
6.How long is the warranty time for your products?
Answer: we provide 1 year warranty for all of our products and supply life-time maintenance.
7.What kind of certification do you get?
Answer: we have ISO9001 Quality control certification. Also CE/ROHS/ FCC/CCC etc. for different countries’ market.
8.What’s the information should I let you know if I want to get a full quotation?
Answer: quantity, package size, destination port, and the other requirements.
9.May I have a visit to your factory?
Answer: of course! You are free to.






0.149 s.