High Quality Cheaper Price Kitchen Sink Single Handle Tap Water Filter Kitchen Sink Faucet

Share on (1601315463653):


Price:$0.50-1.50

Quantity:


Product Overview

Description







Product name
High Quality Brass F-shaped Ball Valve F-type Brass Angle Ball Valve For Floor Heating System
Material
Brass
Application
Pipe Lines Connect
Standard
Industrial Grade
Type
F-type Brass Angle Ball Valve
Usage
Joining Pipe Lines For Floor Heating System
Keyword
F-type Brass Angle Ball Valve
Feature
High Durability
Advantage
High-quality
Logo 
Can be customized








Q1: Are you a factory?
Answer : Yes, we are a professional manufacturer with more than 30 years.

Q2: Can Ihave a sample for testing?
Answer : Yes, we can offer free samples for our socks.
We accept ,Western Union, and T/T .etc.

Q3: Can Iadd my logo on your products?
Answer : Yes, OEM and ODM are available for us.Send us the artwork.

Q4: Can I mix the items to place order together?
Answer : Yes, we accept mixed items.

Q5: Can Ivistit your factory before order?
Answer : Yes, welcome to visit our factory.

Q6: What is your payment method?
Answer : We accept T/T 30% deposit, and the 70% balance should be fully paid before shipment.

Q7: What is Delivery time for production?
Answer : Normally it's 15-20days after sample confimed and deposit receipt.

Q8: What's your shipping method?
Answer : By ocean: FOB vessel shipping; By express courier: DHL, FedEx, TNT, UPS; By Air shipping.



0.0169 s.