Widescreen Free Standing 75' Intelligent Conference Tablet Wireless Wifi Android All in One Conference Machine

Share on (1601346859011):


Price:$880.00-909.00

Quantity:


Product Overview

Description



We are directly manufacture for Various Display, pls "follow us" first, and click" send inquiry" or "contact Supplier", Let's design your own display together


55inch
65inch
75inch
85inch
86inch
98inch














1.What is the minimum order quantity?
Answer: 1 unit. Different order quantity different price.
2.How does your factory control related quality?
Answer: We always prioritizing quality in the production process. It is carried out according to EU product standards.
3.What about the lead time for mass production?
Answer: Honestly, it depends on the order quantity and the season you place the order. Generally, the lead time is within 10-15 workdays.
4.Do you give any discount?
Answer: yes, we are looking for long term business cooperation. We will always offer customers the reasonable price based on the right solution.
5.What payment methods your company accept?
Answer: it’s usually wire transfer T/T. for partner relationship, we may consider other payment terms.
6.How long is the warranty time for your products?
Answer: we provide 1 year warranty for all of our products and supply life-time maintenance.
7.What kind of certification do you get?
Answer: we have ISO9001 Quality control certification. Also CE/ROHS/ FCC/CCC etc. for different countries’ market.
8.What’s the information should I let you know if I want to get a full quotation?
Answer: quantity, package size, destination port, and the other requirements.
9.May I have a visit to your factory?
Answer: of course! You are free to.


0.153 s.