Share on (60761667497):
Product Name | Female Full Body Mannequin |
Gender | Female |
Type | Standing Mannequin |
Color | Black, white, grey |
Surface Craft | Painting |
Base | Stainless Base |
Base Shape | Round Shape or Rectangle Shape |
Sample time | 7 days |
Delievery time | 20-40 days |
Paying ways | T/T ,L/C or Credit Assurance Paying . |
Customize | Accept |
Question 1:
Do you have stock for the mannequin?
Answer1:
We have no stock for the mannequin.
Question 2:
How many days for manufacture a sample?
Answer 2:
If we have moudle for the mannequin,the time is 10 days,if we have no moudle for the mannequin,the time is 20 days.
Question 3:
What is the payment type for the order?
Answer 3:
T/T,L/C is ok.
Question 4:
What is the earnest money?When will pay the blance payment?
Answer 4:
The earnest money is 30%-50%,the balane need pay before delivery.
Question 5:
What is the material for your mannequin?
Answer 5:Fiberglass,PP,PU.
Question 6:
What is your MOQ?
Answer 6:
Our MOQ is 20pcs.
Question 7:
Can you accept to customize the mannequin?
Answer 7:
Yes we can.We can according your sample or your photo plus size,we can manufacture it.
Question 8:
How many days for mannufacturing mannequin?
Answer 8:
Less than 100 pcs,the time is 20 days;
Less than 1000 pcs,the time is 30 days;
If more than 1000 pcs,need discuss the delivery time.
Wuxi Elegant Mannequin Co., Ltd of China was founded in 2012.We focus on developing and produing all kinds of mannequins, we are concentrated for garment display.
Our factory is located in Wuxi , and our office is in Shanghai.
The mannequin’s material of ours include: FPR, PP, PE,PC,ABS. PU.The mannequin ‘s varieties of ours include: Male mannequin, female mannequin, kid mannequin , particular mannequin .
Our products have sold all over the world .
We can accept the OEM and ODM.
Hope we can have a chance to cooperate & have a win-win relationship .
New products from manufacturers at wholesale prices