Share on (60766292023):
1.more powerful than normal puller
2.integral design without assembled pump
3.small size light weight easy to carry
4.anti-skid handle rotating freely saving effort
5.three paws easy to be changed and adjustable in the scene wirking
Model | EC02—01 | EC02—02 | EC02—03 | EC02—04 | EC02—05 |
Capacity(T) | 5 | 10 | 20 | 30 | 50 |
Process(mm) | 50 | 60 | 70 | 70 | 60 |
Endwish Distance(mm) | 140 | 160 | 195 | 210 | 245 |
Broadwish External Diameter(mm) | 200 | 250 | 350 | 400 | 500 |
1.the new type of oil pressure pull wheel tool adopts for easy operation.
2.traditional ordinary puller needs great seeord.
3.freely rotate , upon the center point from pull wheel to piston.
Pre-sale service
1.We have full stock and can deliver within short time.
2.OEM and ODM order are accepted, Any kind of logo printing or design are available.
3.Good Quality + Factory Price + Quick Response + Reliable Service, is what we are trying best to offer you.
4.All of our products are produced by our professional workman and we have our high-work-effect foreign trade team, you can totally believe our service.
After you choose
1. We will count cheapest shipping cost and make invoice to you at once.
2. Check quality again, then send out to you at 1-2 working day after your payment.
3. Email you the tracking no., and help to chase the parcels until it arrive you.
After-sale service
1.We are very glad that customers give us some suggestion for price and products.
2.If you have any question,please contact us freely by E-mail or Telephone.
♦ Packaging Detail:
♦ International standard Export Packaging:
Plastic bag→Inner box→Carton.
♦ 30-35 days after receipt the deposit.
♦ According to Customers' Specific Requirments.
1.Q: what about your MOQ?
Answer: 10 sets
2. Q: what about your delivery time for MOQ?
Answer: within 30 days after confirmed order.
3. Q: Which port will be loading?
Answer: Ningbo, Shanghai .
4. Q: How long make the sample?
Answer: about 1-2days for our existing sample, if make your own logo, it will takes 10-15days.
5. Q: Can you make our own LOGO on products?
Answer: yes, we support OEM service.
6. Q: what about your terms of payments?
Answer: T/T. 30% as deposit by T/T and the balance 70% paid on receipt copy of B/L
7. Q: what trading term will be accepted?
Answer: FOB L/C
8.Q: What's your price?
A:You can contact us to get latest price .Please feel free to call or e-mail us.( Send your Inquiry Details in the Below, Click "Send" Now!)
9. Q: How does your factory do regarding quality control?
Answer: "Quality is priority. We always attach great importance of quality to controlling from the very beginning to the very end. Our company has gained CE ISO9001:2015 autherntication.
Tel : +86 576 87168519 | Fax: +86 576 87168519 |
M.B.: +86 13777616101 Wendy Guo (business manager) | M.B.: +86 15205869194 johnna ying (sales woman) |
Whatsapp: 13777616101 Wendy | Whatsapp: 15205869194 |
Skype: LMD1232 | Skype:15205869194 |
Wechat: wendy015544 | Wechat : 15205869194 |
QQ :178001372 | QQ: 296758478 |
New products from manufacturers at wholesale prices