Share on (62016031362):
This machine is used automatically to produce different flavors of ice, popsicles, ice bricks.
Machine features:
1. It adopts imported compressor, thickened pure copper pipe and unique refrigeration system design. The cooling speed is twice that of ordinary machines and the performance is stable.
2, the whole body uses food grade stainless steel, exclusive preparation of environmentally friendly non-toxic liquid, health and hygiene;
3, high-strength design and thickened plate, so that the machine is particularly strong, even if subjected to severe impact or dumping will not affect its normal use;
4. Selecting a special motor to promote the heat exchange of the refrigerant, breaking through the problem of slow cooling of the conventional pump at low temperatures and short life of ordinary motors;
6, the machine is equipped with a lock universal wheel, easy to move, safe to dock;
7, advanced PU foam material insulation technology, 80mm thick PU insulation layer, power saving;
8, a variety of self-protection devices, safe and user-friendly design;
9. The microcomputer controls the temperature, stops automatically after reaching the set temperature, starts automatically below the set temperature, saves energy and saves electricity.
Machine technical parameter:
\t | \t | \t | \t | \t | \t |
\t | \t | \t | \t | \t | \t |
\t | \t | \t | \t | \t | \t |
\t | \t | \t | \t | \t | \t |
\t | \t | ||||
\t | \t | \t | \t | \t | \t |
\t | \t | \t | |||
\t | \t | \t | \t | \t | \t |
\t | \t | \t | \t | \t | \t |
Different shape mold pictures:
1.Packing
Standard export wooden case,1 set machine/ wooden case
2.Delivery date
Usually, out delivery date is 7-15days,according to different machine and customer's requirement.
3. Dispatch method
By sea,by air ,by express ,according to customer's requirement.
He nan Ocean Machinery Equipment Co.,Ltd., an ISO9001 certified and High-tech Enterprise established more than 10 years ago, is a professional manufacturer specialized in R&D, production and sales of Mechanical Equipment products such as Snack Food Processing Machine, Fruit and Vegetable Machine, Food & Packaging Machine, Water Well Drilling Rig and Poultry Equivalents, etc., which are widely sold worldwide and we have been recognized by our customers year after year.
Question 1:Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer, professional in producing machines for more than 10years.
Question 2:Can we visit your factory?
Answer: Yes, Welcome your to visit our factory. We will pick up you at rail station.
Question 3:Can you custom machine for me?
Answer: Yes,we will customize machines according to your requirement.
Question 4: How to guarantee your machines quality?
Answer: We choose safe and good quality raw material and set up professional QC department to check quality and details during production.
Question 5: What's your after-sales service?
Answer: First,every machine has one year warranty.
And,there are engineers on-site installation and maintenance when necessary.
Last,we will keep touching and offer feedback on time if you have questions after buying.
Question 6: What's your price term?
Answer: Our price terms include FOB,CFR ,CIF or EXW.
Question 7: What's your payment?
Answer: Payment terms include T/T,L/C and so on. You could pay us by on-line in Alibaba.
Question 8 :How to ship the machine?
Answer: The machines will be delivered by express, air or sea transportation according to your requirement.
.1. Warranty
All the products have one year guarantee.New products from manufacturers at wholesale prices