1. Q: What is your MOQ? Can you help me mix the colors? Answer: Generally, the minimum order quantity is 2 pieces, and the stock colors can be mixed. You can choose to be online, or you can contact us and write down the color you want.
2. Q: Can I enjoy a discount if my quantity is large?
Answer: Please contact us. We will try our best to provide you with more favorable prices.
3. Q: What is your packaging method?
Answer: We usually provide Opp bags, but packing boxes can also be used. Sometimes bubble wrap is added to protect our goods.
4. Q: What is your delivery time?
Answer: For our stock products, after you pay, we will deliver the goods for you within 3-5 days. It takes 3-7 days for normal style. OEM sample development depends on the design; sample quantity: 1 piece is normally required.
5. Q: I can customize the product.
Answer: Yes, you can customize it according to your needs. If the design is different, the cost will be different, you can contact us for details price.
6. Q: Why the online order cannot be completed and the shipping cost is wrong?
Answer: If you find that the online order cannot be completed, or the shipping fee is wrong and the online payment cannot be made, please contact us for free, We will recalculate the shipping cost for you.
7. Q: How to choose the desired courier company?
Answer: If there is no option you want, please don't hesitate to contact us, we will change the delivery company for you.
8. Q: What is your quality and after-sales service?
A: We are very confident in our products, we will check each item and pack it well, so usually you will receive orders in good condition. If you really have any questions, please feel free to contact us and we will handle it for you within 24 hours.