Сохранить в закладки 11000012583244:
:
Product Descriptions
Packaging & Shipping
ABOUT PRODUCTION:
Q1. What is your MOQ?
Ans: Usually, the MOQ is 100pcs/per item, but specific quantity can be discussed further.
Q2. Can you do OEM?
Ans: Yes, we can customize size, color, material and even weaving method based on your requirements. Warmly welcome custom designs.
Q3. How long does the production time take?
Ans: Usually, it takes around 30-45 days, depending on different order quantities. During peak season, lead time will take around 45-60 days.
Q4. Can you make customer's own brand?
Ans: We can provide your branded hang tags, labels or package covers according to your own design & logo.
ABOUT SAMPLE REQUESTS:
Q1. Can you offer samples? What is the sample time?
Ans: Yes, we can offer sample. It will take around 7-15 days.
Q2. How about sample cost?
Ans: To be honest, the sample cost depends on the product value, so it can be negotiated. Welcome to have further discussion.
ABOUT TRANSACTION TERMS:
Q1: What are the transaction terms?
Ans: Normally, for mass production, we provide customers with FOB Haiphong Port, or CIF terms according to customer requirements.
Q2: What shipping methods are available?
Ans: For mass production, we suggest to be shipped by sea or air freight.
For small quantity or sample request, we can offer express Door-to-Door service (Ship directly to your indicated address)
ABOUT PAYMENT:
Q1: What are your payment terms?
Ans: For order with a total amount below 5,000 US dollars, it will be 100% T/T deposit that is required upon order confirmation.For order amount more than US$5,000, it will be 50% T/T deposit when it is confirmed order and balanced T/T against copy of Bill of Lading, or L/C at sight is also acceptable.
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам