Сохранить в закладки 1600105494241:
1. The XYX-3 hydraulic water well drilling rig is equipped with the laest MW525 car transmission assembly, it owns 10 forward gears and 2 reverse gears,the gear speed design is reasonable to meet the needs of different drilling technology.
2.The XYX-3 hydraulic water well drilling rig with capacity easy to handle a variety of underground accidents large output torque and bearing. Mechanical transmission structure is compact, spindle diameter is 96mm, bearing distancel big, driling rig rigidity is good.
3.Hydraulic system controls the feeding pressure and speed to meet the needs of all kinds of formation driling. The XYX-3 hydraulic water well drilling rig is equipped with pressure indicator at the bottom of the hole, it is easy to grasp the situation inside of the hole.
4.This XYX-3 hydraulic water well drilling rig with small size, light weight, easy disassembly, good layout, flexible and reliable operation is convenient for maintenance.
Our advantages of Hengwang trailer XYX-3 wheel mounted drilling rig machine water
a. XY-3 drilling rig adopts CG140 model auto transmission, has 10 rotation speeds and easonable
speed range, with eight forward roation gears and two reverse rotation gears, high speed, strong
stroke and wide scope of application.
b. Large engine power and two reverse rotation gears, can easily solve the drilling work accident.
c. The operation handles are fixed together in reasonable layout to make it more convenient for
workers to operate the machine.
d. Equipped with normally closed hydraulic chuck, operation is flexible and reliable
e. Spindle and hoist can be operated separately.
f. Spindle has big inner diameter, able to use big hexagonal drilling rod.
SPECIFICATION FOR WATER WELL DRILLING RIG | ||
MODEL | XYX-3 | |
Drlling depth | 600m | |
open hole diameter | 325mm | |
end hole diameter | 75mm | |
engine | YUNNEI | |
Power | 76HP | |
weight | 3800kg | |
size | 2500 x 900 x 1800mm |
Q1.What is the main function of our drilling rig?
Ans.: It has different models used for all kinds of geology
Q2. What is your terms of payment?
Ans.: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and
packages before you pay the balance.
Q3. What is your terms of delivery?
Ans.: EXW, FOB, CFR, CIF.
Q4. How about your delivery time?
Ans.: Generally, it will take 7 -10 working days after receiving your advance payment.
The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.
Q5. What is the warranty of our machine?
Ans.:Our main machine enjoys a 1 year warranty(except for the hammer), during this time all accessories
broken can be changed for a new one.And we provide videos for machine install and operation.
Q6. What is your terms of packing?
Ans.: Generally, we use standard exported wooden case for LCL goods, and fixed well for FCL goods.
Q7. Do you test all your goods before delivery?
Ans.: Yes, we have 100% test before delivery.And we will attach our inspect report for every machine.
Q8.Do you Preferred provide wear parts for transacted clients?
Ans.: Yes, we have recor d s for your clients, and will prefer provid ing accessories to clients.
Q9: How do you make our business long-term and good relationship?
Ans.: 1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefits; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them,
no matter where they come from.
Q10.Do you have any certificates for your machine?
Ans.: All of our produ c ts coming with the certificates of CE, ISO9001.
For more information, welcome to Click Here
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам