Горячая Распродажа качественная куртка винтажная лыжная Теплая Лыжная одежда куртки

Сохранить в закладки 1600217021932:


Цена:14,80 $ - 16,80 $*

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики





Item name
ski Jackets
Model
DY050
Material
100% polyester
Color
As picture
Size
men:s-3xl,women:s-2xl
Gender
Men's and women's
Season
Spring, summer, Autumn and winter
Weight
L/16kg/25pcs
Delivery time
7-30days
Place of Origin
Shanghai, China
Quality control
We have our own QC to inspect during every process
Advantage
Factory direct supply, price competitiveness, fast delivery time










Question 1:Are you a manufacturer or a trading company?
Answer:We have our own factory,established in 2000,with 20 years of production experience.
products.if customers need,we can also produce different clothing categories accordng to customers' order specifications.Please contace our customer online service.

Question 2:do you accept small batch orders?
Answer:Yes .but for customized orders,the mimimum order quantity must reach 100 pieces or more.

Question 3:Can I put my own brand or logo on your product?
Answer:Yes,we can OEM and ODM

Question 4:Can I design it myself?
Answer:Yes,we can make samples as your design sketches or original samples.

Question 5:The production cycle?
Answer:Products in stock can be shipped within 5-12days after full payment.The production lead time of OEM products waries with order quantity and customization requirements.Please contact our customer online service for more information.

Question 6:If I change my mind,can I add or delete items?
Answer:Yes,but you need to tell us as soon as possible.If the order is being processed,we will not be able to change it.

Question 7:How can I trust that you will send the goods to me after payment?
Answer:First of all,Alibaba has a trade guarantee program.Secondly,our 20 years of experience in the apparel industry is
based on long-term coopereation philosophy

Quesstion 8:Can I get a discount?
Answer:Yes,the price is cheap when ordering in large quantities.


Похожие товары

Новые поступления

Новинки товаров от производителей по оптовым ценам