Сохранить в закладки 1600281872015:
Dingxing Yuncheng Bag Manufacture Co., Ltd. is a professional producing all kinds of bags' factory.
Q1:May I have a sample? Is it free? How soon can I get it?
Answer: Yes you can have a sample. It is not free, you should pay for it. But we can return it when you place order. It will take 3 to 10days to get it depend on different styles.
Q2:Can I make my logo on the sample?
Answer: Yes you can.
Q3:Can I change the sample’s color,size or logo?
Answer: Yes you can do it,we can make OEM products according to customers’ requirement.
Q4:What is the MOQ?
Answer: The moq is from 50 pcs to 500 pcs depends on different styles.
Q5: How long can I get the products?
Answer:The delivery time will be 3 to 30 days depends on different styles.
Q6:What is the package for products?
Answer: One bag with one non woven bag. 20 piece for one special carton.
And use the waterproof plastic bag to packing the outer packing.
Last,marked “handle with care”.
Q7: Are you a manufacturer or trading company?
Answer: We are a bag manufacturer for 30 years.
Q8:What is the shipping way?
Answer: The shipping way can be by air,by sea. We can help to arrange the shipping or contact with your shipping agent. You should pay for the shipping charge.
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам