Сохранить в закладки 1600312230187:
W50-200m 1000 ft Slip city Slide Inflatable Water Slide the City Water Slide Slip
Inflatable slide city, inflatable long water slide, large water slide for sale, inflatable slip and slide for sale Slip n Slide is one of the most popular inflatable slide. It usually used in large amusement park, beach , and water parks for both children and adult,are very rare and unique. They look very amazing. With 1000ft long or even longer, you can slide the whole city over! This slide the city will catch a lot of attention at your event. They are very fun and you will be entertained for hours!
Production Details:
1. We double stitch the product and quadruple stitch on bouncy area and every junctions for reinforcements.
2. We use the best commercial PVC tarpaulin to make the product, the material is waterproof, flame resistance, lead free, anti-UV, anti-aging.
3. We made strong handrails on the slide to eay climbing up and safety.
4. We sew strong stainless anchor points on the product for secure anchoring.
5. We quality inflate the product to inspect before shipment.
Feature:
1. This giant inflatable slide is made of 0.9mm pvc tarpaulin and in compliance with EN14960.
2. Easy setup and convenient to be used in different places.
3. The long inflatable water slide is exciting and amazing for adults.
4. Excellent waterproof and fire resistant factors make itself durable in daily use.
5. Inflates very easy and quickly.
6. Bring more benifit and fun
Material:
high durability 0.55mm~0.9mm PVC tarpaulin, water proof, fire retardant
We keep the high quality of produts,and we can test each product for 24 hours to ensure it seamed exactly well.
Air Blower:
The air blower include CE as per clients’ requirement.
Packaging:
1.High quality PVC for packing to keep the inflatables well protected & clean;
2.Standard Carton box for blower.
Accessories:
How effective:
Players climb up one side and shoot down the other wet slippery side into a pool at the bottom. Very fast pace and fun to play. The slide comes with a light color replaceable slide sheet for sun reflection and a UV treated netting with jump preventing tubes at the top. Made to order in your choice of colors.
After-sale service:
1. Blueprint will be provide before production to let you confirm.
2. Take nice and clear photos when production finished and show you, then well packed and deliver.
2. We will show you every step of installation when you're not familiar with our products.
3. If you meet with any question please contact us, we will service until you satisfied.
1.Well and High Quality Control ,
2.Prompt Delivery ,
3.New Product ,
4.Customer's Design and Logo are Welcome ,
5.Competitive Prices ,
6.Fit for Gifts or amusement park,
7.Earth-friendly Products ,
8.In a Variety of Design ,
9.Small Order Acceptable.
All the items have CE, TUV Certificates.
Guangzhou Asia-Inflatables Co., Ltd. is a professional group enterprise, a professional inflatable Toys manufacturer in China, who has a team of top designers and efficient workforce and has been working hard since 2007, who takes pride in providing our client with safe, fun and exciting products that will help you a lot with sale.
Expo Show:
Question 1. What are the differences between sewn inflatable items and sealed items?
Answer: Inflatable sewn items need constant blowing. The Sealed items is processed by heat welding technology and only need one time blow up. Usually sewn items are lower costs than Sealed items.
Question 2. Can I have custom design with personal company logo or wording?
Answer: For all our inflatables, the customerized logo and wording is available. And we will confirm the design with you before production, so you will surely get what you want for actual use.
Question 3.What kind of payment do you accept?
Answer: We prefer T/T, West Union. For order < US$5000, we prefer 50% deposit.
Question 4. How long will it take to produce?
Answer: It all depends, large quantity will need more time. We will get start with the design once received the deposit. After the design is confirmed, we will arrange the production. Usually, the production will take about 2-3 weeks.(Exception for urgent order)
Question 5. How long will it take for the delivery?
Answer: By express and air will take about 7 days, while by sea will takes about 25~35 days.
Question 6. Are you a manufacturer or a trading company? Does your company pass any certificates?
Answer: We are a inflatable manufacturer with more than 10 years experience. We have CE, EN14960, ROHS and other certificates.
Question 7. Do you offer accessories like blowers/pumps, repair kits ?
Answer: Yes, each item is equiped with enough CE blowers/pumps(according to the electric system in your country) and repair kits.
Question 8. Can I check the quality before delivery?
Answer: Yes, once the production finished, we will send you the pictures to check. Welcome you visit our factory to check the quality.
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам