Сохранить в закладки 1600434255536:
The frame of this machine is made of titanium-magnesium-aluminum alloy material, which is strong and durable. Reasonable structure, convenient maintenance, disassembly and cleaning. It has the advantages of high efficiency, energy saving, safety and practicality, and one-time molding. The appearance, taste, weight and other characteristics of the produced tortillas areuniform in space, thus It has completely changed the current status quo of low production efficiency and waste of employees.
Future of tortilla maker machine:
1. The machine is for making corn tortillas. The raw material is corn flour, can't use wheat flour.
2. The tortilla thickness and belt working speed is adjustable
3. Tortilla diameter and voltage is customized according to the customers' requirement.
4. This machine is table type with small dimension, which is light and move easily.
5. Machine can make different size tortilla by changing moulds. We can provide extra customized moulds .
6. Roller material is no stick type.
Machine | Model | Specification
|
Tortilla Machine (small) |
KX-TM1 | Tortilla Dough Size:6-17cm Size:680*430*430mm Voltage:110/220v Power:250w Capacity:1000-2000p/hour Weight:50kg
|
Tortill Machine (medium) |
KX-TM2 | Tortilla Dough Size:6-21cm Size:680*430*430mm Voltage:110/220v Power:250w Capacity:1000-2000p/hour Weight:50kg
|
Tortilla Machine (large) |
KX-TM3 | Tortilla Dough Size:6-35cm Size:680*430*430mm Voltage:110/220v Power:250w Capacity:1000-2000p/hour Weight:50kg
|
Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам