1.Question: Are you a factory or trading company?
Answer:We are factory and owned 2 different factories with 100 workers in total.
2.Question: What is your MOQ ?
Answer: Usually our MOQ is 200pcs per item. But we accept lower quantity for your trial order.
Some RTS products MOQ can be 1 pc
Please feel free to tell us how many pieces you need, we will calculate the cost correspondingly.
Hoping you can place large orders after checking quality of our prodcts and know our service.
3.Question: Can I get samples ?
Answer: Sure. We usually provide sample for charging you 3 times of the quote price. But sample charge is refundable when order is up to certain quantity.
We usually send samples by FedEx,UPS,TNT or DHL. If you have carrier account, it will be fine to ship with your account, if not,you can pay the freight charge to Alibaba ,we will ship with our account.It takes about 7 days to reach.
4.Question: How long is the sample lead time ?
Answer: For existing samples, it takes 7-10 days. If you want your own designs, it takes 7-15 days for the sample making and 7-10 days for shipping. Anyway,we will response fast to your request.
5.Question: How long is the production lead time ?
Answer: For Ready to ship products, it will be dispatched within one week. As for customized products, It takes 25-40 days, We have large production capacity, which can ensure fast delivery time even for large quantity.
6.Question: What format of the file do you need if I want my own design ?
Answer: We have our own designer. So you can provide JPG, PSD, AI, CDR or PDF, etc.
7.Question: How many colors are available?
Answer: We match colors with Pantone, so you can just tell us the pantone color code you need. We will match the colors. Or we will recommend some popular colors to you.
8.Question: Which kind of certificate would you have?
Answer: BSCI,GRS ,SGS, ITS, BV, ect.
9.Question: What is your payment term ?
Answer: Our normal payment term is TT 30% deposit after order signed and 70% against copy of B/L. We also accept LC at sight.
10.Question:Do you have the popular pet beds to recommends ?
Answer:Yes ,we have our popular dog car seat bed ,fluffy round donut bed ,orthopedic dog bed ,recycle material pet bed and dog down coat ,etc. Pls contact us, we will send you catalog of our hot selling line.