Сохранить в закладки 1600538221728:
6W 9W 18W 24W LED Panel Lights recessed:
Input: AC85-265V
Led chip: smd2835
Power: 6W 9W 18W 24W
Lumen:90-100lm
Led Chip :Epistar Chip,0.2w/leds
Housing Material:Aluminum
Main Material:Plastic+Aluminum
Driver:High quality isolated Driver
Lifespan:50.000Hrs
CRI:85RA
Related Watts:
Power | 6W | 9W | 18W | 24W |
Input Voltage | AC85-265V | |||
Diameter(mm) | 105 | 145 | 195 | 245 |
Open Hole Size(mm) | 75 | 105 | 155 | 210 |
Watt(Inner+Outskirt) | 3W+3W | 6W+3W | 12W+6W | 18W+6W |
Emitting Color | Cool White(Inner) +RGB(Outskirt) | |||
Warranty | 3 year | |||
Lumen | 100lm/w | |||
Is Dimmable | Dimmable(Outskirt) | |||
Certificate | CE ROHS |
Features:
RGB Dimmable Led panel light Photo View:
Restaurant,supermarket,office,bank,Post,home and other indoor place.
Packing Details:
led RGB panel lights | QTY/CTN | G.W/CTN | SIZE/CTN |
6W(3W+3W) | 60PCS/CTN | 20KG | 61*53*25cm |
9W (3W+6W) | 40PCS/CTN | 20KG | 49*34*25cm |
18W(12W+6W) | 20PCS/CTN | 16KG | 49*40*25cm |
24W(18W+6W) | 20PCS/CTN | 22KG | 51*43*25cm |
Shipping:
Service:
1. Your enquiry will be replied within 12hrs;
2. Well-trained and experienced staff are always at your service;
3. Unique design products and many private mould product are waiting for your selection;
4. Strictly protect your private information and your ideas of design.
More details,please contact:↓
Mylene Mei:
Skype:live:sales02_521
Whatsapp:008615818656010
Wechat:MyleneMei
Email:sales02(@)cxwonled.com
-Question 1: What is the Minimum Order Quantity(MOQ) of the lamp?
Answer:>1 pcs per model.
-Question 2: What’s the brand of LED chip?
Answer: SMD 2835
- Question 3: Is this light dimmable?
Answer: No ,the panel lights are non-dimmable
- Question 4: May I buy samples from you?
Answer: Yes, samples available.
- Question 5: What’s the leading time? (How long do you need to prepare my goods?)
Answer: 2-3days for sample orders. 7-10days for mass production orders (based on different quantities).
- Question 6: How will you delivery my goods to me?
Answer: We always ship by international express, air and sea.
5-7 days for air transportation, 3-5 days for international express. 20-40 days for sea transportation.
- Question 7: What is your product quality?
Answer: Our raw materials are purchased from qualified suppliers. And we have a strong quality control team to guarantee our quality according to AQL standard. The quality control system: IQC→PQC→FQC→OQC. Every process will be checked strictly.
- Question 8: What is your waranty?
Answer: Our warranty is 2 years after delivery.
A: Firstly, Our products are produced in strict quality control system and the defective rate will be less
than 0.2%.
Secondly, during the guarantee period, we will send new lights with new order for small quantity. For
defective batch products, we will repair them and resend them to you or we can discuss the solution i
ncluding re-call according to real situation.
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам