Пользовательская Оптовая этикетка портативный легкий фиолетовый водонепроницаемый Органайзер из искусственной кожи косметичка дорожные косметички

Сохранить в закладки 1600589741626:


Цена:162,88 ₽ - 205,56 ₽*

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики





Product Description


Product Features
Brand
HZTL
Style
Fashion&Casual
Color
customize
Material Type
PU
Shape
Square Rectangle
Shipping way
By Sea,By air,By express
Packaging
Each bag packed in a transparent plastic bag,100 pieces cotton bag per carton
Lead time 
15 days for 100 pcs
Size
17*7*11cm
Sample time
5-8 days
























Q1:May I have a sample?Can be free? How soon I can get it?
Answer: Yes you can have a sample. It is not free, you should pay it.But we can return it when you place order. It will take 3
to10days to get it depend on different styles.

Q2:Can I make my logo on the sample?
Answer: Yes you can.

Q3:Can I change the sample’s color,size or logo?
Answer: Yes you can do it,we can make oem products according to customers’ requirement.

Q4:What is the moq?
Answer: The moq is from 2 pcs to 100pcs depends on different styles.

Q5: How long I can get the products?
Answer:The delivery time will be 7 to 45days depends on different styles.

Q6:What is the package for products?
Answer: Normally 1pc in one polybag,and 20-100pcs in one export carton.

Q7: Are you a manufacturer or trading company?
Answer: We a bag manufacturer for 30years.

Q8:What is the shipping ways?
Answer: The shipping way can be by air,by sea. We can help to arrange the shipping or contact with your shipping agent.You
shouldpay the shipping charge.




Похожие товары

Новые поступления

Новинки товаров от производителей по оптовым ценам