Сохранить в закладки 1600648472253:
Application | All kinds of clean workshop,Lab,Pharmaceuticals,Electronic Industry |
Material | 98% Polyester Filament + 2% Conductive Fiber |
Size | S-7XL |
Color | white ,blue ,pink ,yellow ,green or customized colors |
Feature | Anti-Static, Dust proof, Anti-static,Dustproof,Washable |
Pattern | 5mm stripe,5mm grid,2.5mm grid |
Surface resistance | 10e7-10e9 Ohm |
Logo | Accept printed or embroidered logo |
Accessory | Zipper |
Packing | 1 Set/Bag,50 Bags/Carton |
other cleanroom products
As far we have 6 van type trucks to meet customers in Jiangsu, Zhejiang, Shanghai and Anhui product distribution services.
Q1.Are you a factory or a trading company?
Ans: we are the set development, production, sale and service of industry and trade-oriented enterprises.
Q2.What does the company mainly produce and sell?
Ans: We provide one-stop cleanroom consumable products service,mainly produce microfiber or polyester cleaning wiper,sponge or polyester head swab,non-woven cloth or paper,ESD garments,shoes,mushroom cap,glove,mask,sticky mat etc.
Q3:How do you control your quality?
Ans: We have passed ISO9001, ISO 14001, QC080000 HSF,CE certification,and can provide ROHS report if need,a complete set of QC standards and team.
Q4: Can you provide free sample?
Ans: Yes, we are pleased to send you regular products free sample.
Q5: Can you make a custom logo?
Ans: Yes, we can provide OEM/ODM service.
Q6: How about the delivery date?
Ans: Regular products delivery time is 5-15 days.
Q7:Where is your factory? How can I visit?
Ans: We are in Taicang, Suzhou, China. It takes about 45 minutes driving from Shanghai airport.
Q8:How about the Shipping Method?
Ans: Sea & Air & EXPRESS transportation, FCL/LCL ,or Alibaba Express.
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам