Question 1: Are you the manufacturer or trading company?Answer: We are both manufacturer and trading company. We have our own workshop and warmly welcome to visit our show-room in Zhongshan,Guangdong.
Question 2: Can I have my own logo on product?
Answer: Sure, we can add your logo on the product or package.
Question 3: Can you make my own designs?
Answer: Of course we can, customized order is welcome. We could follow your artworks and launch your own design prod-ucts. which will be protected by our law if necessany.
Question 4: Will you accept small order and what's your OEM MOQ?
Answer: Yes, we accept small order as 100pcs per model/design, and 1,000pcs per model can be considered as customized order.
Question 5: Can I get some free samples?
Answer: Normally al samples are charged by buyer with reasonable cost. However, we would refund the sample fee if your initial order quantity is more than 1000pcs per model.
Question 6: What's your product package?
Answer: Our standard package is 0PP bag per set. Some buyers wil ask for a cardboard with euro hole or gift box for difer.
ent party supplies.
Question 7: ls there any discount for bulk orders?
Answer: Surely we have. From 3% to 10% discount will be offered for our VIP customers.
Question 8: How long is the lead time?
Answer: 7 working days for stock items, and 15 to 30 working days for customized order. The lead time depends on your
order requirements.
Question 9: How can you assure your product quality?
Answer: Our QC team will check the product in line and inspect the quality after production finished.
Question 10: What's your payment terms and payment methods?
Answer: Normally we quote the EX-Works price for small order and FOB price for full container order. T/T, Pay Pal,
Westem Union and Alibaba Trade Assurance order are acceptable.