Буровая установка для бурения скважин на грузовике

Сохранить в закладки 1600676569023:


Цена:19 000,00 $*

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики



Product Description


JDL-280 Water well drilling machine


Main Features:

1.JDL-280 mechanical top drive drilling rig is a kind of drilling and equipment that integrates the functions of water drill and air drill.
2.It adopts a 5-speed manual gearbox, with a wide speed change range, sensitive and convenient forward and reverse switching,and higher transmission efficiency than hydraulic power transmission. Double the power consumption, greatly reduce the power consumption, more efficient and energy-saving.
3.It solves the problems of difficult air DTH drilling in soil layers and lowconstruction efficiency of rotary drilling rigs in hard rock layers, gravel and pebble layers.



Technical parameter:





Item
Specifications
Drill depth
280-500m
Drill diameter
115-350mm
Lifting capacity
10 Ton
Thrusting capacity
5 Ton
Rotary Speed
33~1120r/min
Max. Torque 
9800N.m
Drill pipe diameter
ø50mm/ø60mm/ø76mm
Drill pipe length
2000mm
Air consumption
16~30  square meter per min
Air pressure
10.5-24.6bar 
Transport size
4600*1900*2540mm
working size 
3800*2200*5700mm


Detailed Images


Water well drilling machine full set equipment:










Packing & Delivery




Our Company






Question 1:Are you manufacturer?

Answer: Yes, we are manufacturer, professional in producing machines for more than 10 years.

Question 2:Can we visit your factory?

Answer: Yes, Welcome your to visit our factory. We will pick up you at rail station.

Question 3:Can you custom machine for me?

Answer: Yes,we will customize machines according to your requirement.

Question 4: How to guarantee your machines quality?

Answer: We choose safe and good quality raw material and set up professional QC department to check quality and details during production.

Question 5: What's your after-sales service?

Answer: First,every machine has one year warranty.

And,there are engineers on-site installation and maintenance when necessary.

Last,we will keep touching and offer feedback on time if you have questions after buying.


Question 6: What's your price term?

Answer: Our price terms include FOB,CFR ,CIF or EXW.

Question 7: What's your payment?

Answer: Payment terms include T/T,L/C and so on. You could pay us by on-line in Alibaba.

Question 8 :How to ship the machine?

Answer: The machines will be delivered by express, air or sea transportation according to your requirement.



Real Transaction




Похожие товары

Новые поступления

Новинки товаров от производителей по оптовым ценам