Вращающаяся машина для приготовления курицы на гриле китайская печь из нержавеющей стали Пекинской утки угле

Сохранить в закладки 1600743173669:


Цена:*

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики






rotary chicken grill machine Stainless Steel Chinese Peking Duck Roast Charcoal Oven 

 

 

 






Product Description


 


This rotary chicken/duck oven can roast chicken, duck, smoking meat, lamb, beef, fish, etc.This Oven has three working modes: electric, natural gas, and carbon + natural gas, which is suitable for multiple working environments.This rotary chicken/duck oven uses high-brightness honeycomb ceramic, which is more efficient.

 

1.Stainless steel body:super fireproof glass, explosion-proof thickening and clear viewing angle.
2.With large capacity: can roast 26-28 chickens or ducks at a time.

3.Pure copper wire county level:no need for chain gears to drive.









 
















































ModelKX-G850KX-C850KX-E850
Heating MethodGasCarbon + GasElectric
MaterialStainless Steel Body, Super Fireproof Glass
Temperature150°- 280°
Voltage220V
Capacity26-28 Chickens or Ducks at a Time
Energy Consumption0.58KW0.58KW12KW
Size850*1000*1610mm
N.W / G.W115KG / 130KG








 

 12345678910

 

 


Company Information


 







32






 

 

FQA 


Question 1: Which ports do you usually ship at?


Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.


Question2:What is your mode of transportation?


Answer: A: Express, air and sea.


Question 3: Can I print my company logo on the machine?


Answer: Yes, sure.


Question 4: Can you customize the machine for me ?


 Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.


Question 5: What shall we do if breakdown occurs?


Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.


Question 6:What are your terms of payment?


Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay,  Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.


Question 7:How long is the shelf life of the product


Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.


Question 8:What's the minimum quantity of an order?


Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.





 

 

Похожие товары

Новые поступления

Новинки товаров от производителей по оптовым ценам