HT 800 Вт ветряная турбина гибридный генератор свободной солнечной энергии магнитные системы постоянного монтажа с литий ионным аккумулятором Lifepo4

Сохранить в закладки 1600888588643:


Цена:469,00-599,00 $*

Количество:

  • В избранное

Описание и отзывы

Характеристики





HT 800w Wind Turbine Hybrid Solar Free Energy Generator Magnetic Permanent pv Mounting Systems With Lithium Ion Lifepo4 Batterie




item
value
Model Number
HT-W10S5B10
Power
20Kw
Voltage
48V
Certification
CE
Customized
Yes
Product name
solar and wind Generator System
Application
Off-grid
Warranty
3 years
Type
Hydro Generator
Model
Neodymium Magnet Power Generator
Keyword
Energy Generator


550 Solar Panels

* PID Free PV Module
* 550W Positive Power Output Guarantee
* 25 Years Power Output Guarantee
* 100% Double Full EL Inspection


 Inverter

* 5KW Off-grid Inverter
* Output: Single Phase
* 220/230/240V(L/N/PE)


 Wall Mounted Lifepo4 Battery Pack

* Battery would provide the stable DC power for Inverter DC Input* Deep Cycle Battery
* Lifepo4 Type
* 48V 100AH (5KWH/pc)
* Battery Racket Customization


1000W Wind Turbine

* Efficient Conversion
* 24/7 Power Generation
* Full capacity and power
* Long Endurance
* Strong Impact Resistance
* No harm to electrical appliances


Wind&Solar Hybrid Controller

* MPPT Intelligent Control
* Automatic Recognition
* Dual Power Supply
* LCD Display
* Multiple protection functions
* Endless unloading load of Wind Turbine



5kw Off Grid Solar System Mounting Structure

Customized for :
Rooftop(Flat/Pitched), Ground , Car Parking Lot Adjustable tile angle from 0 to 65 degree
Compatible with all solar modules.


5kw Off Grid Solar System Installation Tools

* M8 hex wrench* Disassembly tool gloves
* Screwdriver 5mm
* Disassembly tool


















Question 1: Are you a factory or a trader?
Answer 1: We are a manufacturer of Solar storage batteries, and we can also provide solutions for the entire solar system.
Question 2:What is the warranty period, and how many years?
Answer 2: The warranty period for batteries and inverters is 5-10years, and the warranty period for photovoltaic panels is 25 years.
Question 3: How is your technical support?
Answer 3: We provide lifetime online support through Whatsapp/ Skype/ Wechat/ Email. We have the professional engineers team can provide you the best solutions.
Question 4:How to become your agent?
Answer 4: Contact us through Alibaba/email, and we can talk about details to confirm.
Question 5: Do you support OEM/ODM?
Answer 5: Of course, we can do OEM/ODM services for our partners.
Question 6 : Should I choose a on grid system,hybrid on/off grid system,or off grid system?
Answer 6:Well,if you just need the system for your home use,choose the off grid system or hybrid system,and off grid system is much cheaper. And if you want to sell the power to the power grid,then you need to choose the hybrid system or on grid system.
Question7:How to choose the solar home system?
Answer7:Firstly, please help us to confirm the following questions:
What is your monthly electricity consumption kWh?
What appliances does your house have? Or can you show me the electricity bill?
How many hours do you want the battery to backup?
After getting your confirm, our professional engineers team will custom and design a most suitable and most economical solar home system for you.
Question8:How to install the solar home system?
Answer8:It is easy to install the solar home system, please follow the guiding brochure step by step. And if you have any questions,our engineers could also teach you on line.




Похожие товары

Новые поступления

Новинки товаров от производителей по оптовым ценам