Сохранить в закладки 1600939360895:
Wholesale Manufacturer Customized EV Commercial Highway Road Rescue DC Fast Charging 40kwh 40kw Energy Storage EV Mobile Charging Station
We are a professional manufacturer of charging device for new energy vehicle, e scooter, rickshaw, sharing bike and so on. We have an independent hardware development team and software development team.
Our abilities:
1. Provide charging devices that meet your national standards.
2. Develop management software and user apps.
3. Docking to your country's online payment methods and bank card payments.
4. Docking to your country's network operator.
5. If you only need us to develop software and the device is from other factories, we can also successfully integrate your device into our software.
6. Our software can achieve compatibility between EV, E scooter, and charging cabinet, saving you costs.
7. Help you rent cloud servers and databases to meet the usage needs of your software.
If you have any questions, please feel free to consult us and request information.
SPEC. | Energy storage capacity: 40kwh Hourly charging capacity: 40kwh |
Welcome to Basty Corp. Our specialists have been dedicated to designing, developing and fabricating hand tools for more than 10 years. With ten decades of experience, we have accumulated expertise in making household household hardware tools that satisfy the demands for premium quality from customers in the USA, the EU and other regions. Basty Corp. has established an integrated production line to handle all the processes in-house to ensure top quality products.With power tools, hand tools, garden tools, wooden tools, out door sports tools, household measuring instruments and related digital products, Basty Corp. welcomes your regular orders or requests for OEM/ODM (original equipment/design manufacturer) services.As we have devoted to product innovation and development, as well as our continuous efforts on data research of C-end consumer market, Basty is the best household hardware tools supplier you can trust.
1. How many kilowatt hours does the charging station carry?
Answer: 40 degrees electricity
2. How many kilowatt hours can a vehicle be charged in one hour?
Answer: 40 degrees electricity
3. How long can the charging station itself be fully charged?
Answer: 1-2 hours
4. Is it a DC fast charging output?
Answer: Yes, DC fast charging
5. Can there be anything else besides the national standard for charging guns?
Answer: Europe, America, Japan, Germany, etc
6. Is it safe to have high temperatures in summer?
Answer: Safe, with air/liquid cooling system
7. Can the charging gun cable be extended?
Answer: Yes
8. Which car models can be charged?
Answer: 99% of the models are acceptable
9. Is the device complex to operate?
Answer: Not complicated, there is a manual
10. Can we charge new energy vehicles from abroad?
Answer: Yes
12. Will charging the vehicle quickly damage the vehicle battery?
Answer: No
13. Can it be used for household/enterprise energy storage?
Answer: Yes
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам