Question1: Are you manufacturer or trading company?
Answer: We are manufacturer,but we have our own trading company to sell our products worldwide.
Question 2: How could I get a sample?
Answer: Before placing your first order, please afford the sample cost and express fee. We will return the sample cost back to you within your first order.
Question 3: Sample time?
Answer: We have our warehouse in USA,UK,Germany and France,delivery takes 3-7 days only.
Question 4: Whether you could make our brand on your products?
Answer: Yes. We can print your Logo on both the products and the packages if you can meet our MOQ.(500pcs).
Question 5: How to guarantee the quality of your products?
Answer: 1.Strict detection during production;2. Strict sampling inspection on products before shipment and intact product packaging is ensured.
Question 6: Do you accept drop shipping?
Answer: Yes, drop shipping is accepted. Just offer us your shipping address, we will deliver your order for you, 0 stock risk for you.
Question 7 : What's the transportation?
Answer: For overseas warehouse shipment, by DPD/DHL/UPS which takes 3-7 days, if large quantity from China, then by train or by sea which may take 1-2 months.
Question 8: How can I become your agent?
Answer: We will send you an agreement to be signed, then we will send you an authorization letter to use our trademark.
Question 9: Do you have any limitation to use your trademark?
Answer: Yes,our trandmark is famous on amazon,our products are best sellers on amazon, to avoid the competition,you can't sell our branded products on amazon,but any other place or platform except amazon.