Сохранить в закладки 1600993815176:
retaining rings din 471 hd 30x2.5mm(DIN471 )
1.material: Carbon spring steel ( Mn65, 50CRV4, C67, SK5), Stainless steel (SS304) etc
2.size:M3-M500, HRC 44~52
3.standard: GB, DIN, ISO, ANSI/ASTM, B7, BS, JIS etc
4.model:DIN471,DIN472,DIN6799,M1308,M1408,N1308,D1300,D1400,D1460,D1500,ETC
5.size:m3-m500
6.finish:black ,plain,zinc ,plain,etc
7.OEM accepted
8.competitive price and high quality
9.main market: Italy,England,Russia,Turkey,America,Canada,Brazil, Argentina,Peru,Ecuador,South Africa, Australia, New Zealand, etc
Circlips are now widely used in many forms and offer a favourable and inexpensive securing device. They vary from the simple wire ring to the more robust circlip which offers substantial axial thrust.
471 range are probably the most common form of external axially fitted circlip. They offer continuous radial force and are ideal for applications requiring a strong centrifugal force as well as being secure against high rotational speeds.
Fitting or removal is simplified by the use of Circlip Pliers
Most common form of axially fitted circlips for bores with grooves. The circlip has a large free diameter and gap width, consequently it fits more tightly into the groove and provides higher and more uniform thrust load capacity.
detaied size :
3X0.4 | 33X1.5 | 72X2.5 | 130X4 | 188X4 | 248X5 | 315X6 |
4X0.4 | 34X1.5 | 75X2.5 | 132X4 | 190X4 | 250X5 | 320X6 |
5X0.6 | 35X1.5 | 77X2.5 | 135X4 | 192X4 | 252X5 | 325X6 |
6X0.7 | 36X1.75 | 78X2.5 | 137X4 | 195X4 | 255X5 | 330X6 |
7X0.8 | 37X1.75 | 80X2.5 | 138X4 | 197X4 | 257X5 | 335X6 |
8X0.8 | 38X1.75 | 82X2.5 | 140X4 | 198X4 | 258X5 | 340X6 |
9X1 | 39X1.75 | 85X3 | 142X4 | 200x4 | 260X5 | 345X6 |
10X1 | 40X1.75 | 87X3 | 145X4 | 202X5 | 262X5 | 350X6 |
11X1 | 41X1.75 | 88X3 | 147X4 | 205X5 | 265X5 | 355X6 |
12X1 | 42X1.75 | 90X3 | 148X4 | 207X5 | 267X5 | 360X6 |
13X1 | 44X1.75 | 92X3 | 150X4 | 208X5 | 268X5 | 365X6 |
14X1 | 45X1.75 | 95X3 | 152x4 | 210X5 | 270X5 | 370X6 |
15X1 | 46X1.75 | 97X3 | 155x4 | 212X5 | 272X5 | 375X6 |
16X1 | 47X1.75 | 98X3 | 157X4 | 215X5 | 275X5 | 380X6 |
17X1 | 48X1.75 | 100X3 | 158X4 | 217X5 | 277X5 | 385X6 |
18X1.2 | 50X2 | 102X4 | 160X4 | 218X5 | 278X5 | 390X6 |
19X1.2 | 52X2 | 105X4 | 162X4 | 220X5 | 280X8 | 395X6 |
20X1.2 | 54X2 | 107X4 | 165X4 | 222X5 | 282X5 | 400X6 |
21X1.2 | 55X2 | 108X4 | 167X4 | 225X5 | 285X5 | 420X7 |
22X1.2 | 56X2 | 110X4 | 168X4 | 227X5 | 287X5 | 460X7 |
23X1.2 | 57X5 | 112X4 | 170X4 | 228X5 | 288X5 | |
24X1.2 | 58X2 | 115X4 | 172X4 | 230X5 | 290X5 | |
25X1.2 | 60X2 | 117X4 | 175X4 | 232X5 | 292X5 | |
27X1.2 | 62X2 | 118X4 | 177X4 | 235X5 | 295X5 | |
28X1.5 | 63X2 | 120X4 | 178X4 | 237X5 | 297X5 | |
29X1.5 | 65X2.5 | 122X4 | 180X4 | 238X5 | 298X5 | |
30X1.5 | 67X2.5 | 125X4 | 182X4 | 240X5 | 300X5 | |
31X1.5 | 68X2.5 | 127X4 | 185X4 | 242X5 | 305X6 | |
32X1.5 | 70X2.5 | 128X4 | 187X4 | 247X5 | 310x6 |
Photo:
-Packing:
1.packing:small box /bulking packing/roll packing+carton+pallets
Usually,48cartons /pallets
-Shipping
1.by express: DHL,FEDEX,UPS,TNT,ARAMEX,etc
2.by sea
3.by air
1.sample :free sample is ok
2.make your logo label
3.packing as your requirements
4.OEM can be accepted
5.competitive price and high quality
Question 1: What is your main products?
Answer1: fasteners,such as circlips,nuts,washers,bolts, screws,pins,parallel key, threaded rod, rivets and some stamping parts and CNC parts, etc
Question 2:Do you provide samples ? is it free or extra ?
Answer 2:Of course, the sample can be offered to you for testing . The sample are fee which in stock and we have molds. The shipping cost need you to pay for it .
Question 3:How do you control your quality?
Answer 3:QC will inspect full process of production . Finished goods will be inspected again before shipment.With a high quality professional team and the advanced testing equipment centers ,we can guarantee all of our products which meet the standard of GB,DIN,ANSI,JIS,BS,ISO,etc.
Question 4 :How do you let me trust you?
Answer 4: Our goods exported to more and more countries about 20 year .we are Gold member of Alibaba and made in china, We support trade assurance of Alibaba . We can issue an order by Alibaba to you directly.
In addition,we can offer the material report or quality report as your requirement.
Sample can offer you to test. about the the quality we can promise you the quality after the goods sold six month . If some wrong happens caused by goods quality ,we will offer you the best solution.
Question 5: How long is your delivery time ?
Answer 3:Generally it is need 30-90 days for new production days depend on your order qty. If the goods are in stock. It can be send within 7-10 days .
Question 6:What is your payment terms ?
Answer 4: Usually it is need 30% deposit before production , then 70% before shipment .For small order less than 3000USD ,it will be better to pay 100% in advance to reduce your bank fee.
Another payment terms :LC ,Paypal and Western union.
Question 7:What is about your packing ?
Answer 7: Inner packing and outer packing and pallet.
Inner packing with pp bag, oil paper,small box,then put into the carton , last packed into the pallets .
Questions 8: Can you produce the goods as customized design?
A: Of course, we can produce it according to your drawing or design.When you place the order ,we will produce the sample for you . And mass production will start after you passed the sample.
Any questions please send us the email or call us. Thanks and have a nice day!
Новинки товаров от производителей по оптовым ценам